Jump to content


Welcome to Ultimate Subaru Message Board, my lurker friend!

Welcome to Ultimate Subaru Message Board, an unparalleled Subaru community full of the greatest Subaru gurus and modders on the planet! We offer technical information and discussion about all things Subaru, the best and most popular all wheel drive vehicles ever created.

We offer all this information for free to everyone, even lurkers like you! All we ask in return is that you sign up and give back some of what you get out - without our awesome registered users none of this would be possible! Plus, you get way more great stuff as a member! Lurk to lose, participate to WIN*!
  • Say hello and join the conversation
  • Subscribe to topics and forums to get automatic updates
  • Get your own profile and make new friends
  • Classifieds with all sorts of Subaru goodies
  • Photo hosting in our gallery
  • Meet other cool people with cool cars
Seriously, what are you waiting for? Make your life more fulfilling and join today! You and your Subaru won't regret it, we guarantee** it.

* The joy of participation and being generally awesome constitutes winning
** Not an actual guarantee, but seriously, you probably won't regret it!

Serving the Subaru Community since May 18th, 1998!

Guest Message by DevFuse
 

Photo
- - - - -

Cruise Control help


  • Please log in to reply
2 replies to this topic

#1 Major Lazy

Major Lazy

    USMB is life!

  • Members
  • 193 posts
  • Everett, Wa

Posted 21 February 2007 - 11:49 PM

Does anyone know where I can find a diagram (or any info for that matter) on the cruise on my '82 hatch 4wd? I have scoured my clymer and haynes and am now nearly blinded from looking at those tiny wiring diagrams. The cruise just stopped working and I really miss it.

Thanks for the help,

Carl

#2 Prospeeder

Prospeeder

    Subaru Fanatic!

  • Members
  • 487 posts

Posted 22 February 2007 - 12:15 AM

check all your vacuum lines running around under the dash, one may have broke or ripped, or popped off

#3 Cougar

Cougar

    Elite Master of the Subaru

  • Members
  • 6,340 posts
  • Anchorage

Posted 22 February 2007 - 06:24 PM

I recommend you check the pedal switches first. They can just be out of adjustment and make the CC think you are stepping on the brake or clutch pedal. A simple fix if that is the case.




0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users