Jump to content


Welcome to Ultimate Subaru Message Board, my lurker friend!

Welcome to Ultimate Subaru Message Board, an unparalleled Subaru community full of the greatest Subaru gurus and modders on the planet! We offer technical information and discussion about all things Subaru, the best and most popular all wheel drive vehicles ever created.

We offer all this information for free to everyone, even lurkers like you! All we ask in return is that you sign up and give back some of what you get out - without our awesome registered users none of this would be possible! Plus, you get way more great stuff as a member! Lurk to lose, participate to WIN*!
  • Say hello and join the conversation
  • Subscribe to topics and forums to get automatic updates
  • Get your own profile and make new friends
  • Classifieds with all sorts of Subaru goodies
  • Photo hosting in our gallery
  • Meet other cool people with cool cars
Seriously, what are you waiting for? Make your life more fulfilling and join today! You and your Subaru won't regret it, we guarantee** it.

* The joy of participation and being generally awesome constitutes winning
** Not an actual guarantee, but seriously, you probably won't regret it!

Serving the Subaru Community since May 18th, 1998!

Guest Message by DevFuse
 

Photo
- - - - -

car intermittently starts


  • Please log in to reply
1 reply to this topic

#1 moonladymae

moonladymae

    New User

  • Members
  • Pip
  • 9 posts

Posted 17 March 2007 - 05:53 PM

I own a 93 legacy 2.2 L 2WD wagon. It starts sometimes and sometimes not. It turns over but doesn't start. I have replaced the battery, alternator, and a relay of some sort. It will start and then maybe later in the day not start after running perfectly fine the whole day. It seems to be getting worse. Usually if I wait 4-24 hours it will start again and keep starting for a few days. The mechanics I've spoke to suggest it could be a coolant temp sensor. Could that really cause the vehicle not to start? I have no other symptons. When it runs it runs great. It seems to not start more often when it's very cold outside. Any idea?:confused:

#2 Manarius

Manarius

    1995 Subaru SVX LSi

  • Members
  • 1,609 posts
  • Grantham

Posted 17 March 2007 - 08:03 PM

I would stick with the coolant temp sensor and possibly plugs as well.




0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users