Jump to content


Welcome to Ultimate Subaru Message Board, my lurker friend!

Welcome to Ultimate Subaru Message Board, an unparalleled Subaru community full of the greatest Subaru gurus and modders on the planet! We offer technical information and discussion about all things Subaru, the best and most popular all wheel drive vehicles ever created.

We offer all this information for free to everyone, even lurkers like you! All we ask in return is that you sign up and give back some of what you get out - without our awesome registered users none of this would be possible! Plus, you get way more great stuff as a member! Lurk to lose, participate to WIN*!
  • Say hello and join the conversation
  • Subscribe to topics and forums to get automatic updates
  • Get your own profile and make new friends
  • Classifieds with all sorts of Subaru goodies
  • Photo hosting in our gallery
  • Meet other cool people with cool cars
Seriously, what are you waiting for? Make your life more fulfilling and join today! You and your Subaru won't regret it, we guarantee** it.

* The joy of participation and being generally awesome constitutes winning
** Not an actual guarantee, but seriously, you probably won't regret it!

Serving the Subaru Community since May 18th, 1998!

Guest Message by DevFuse
 

Photo
- - - - -

87 SPFI ?flooding?


  • Please log in to reply
1 reply to this topic

#1 aiiadict

aiiadict

    USMB Regular

  • Members
  • PipPipPip
  • 52 posts
  • sacramento

Posted 11 May 2007 - 06:12 PM

it's flashing code 14 (abnormal injector output)

Starts good. runs good. will suddenly stall about every 15
minutes while at 4000RPM....

have to hold pedal down to floor to get it to start (it's flooded)

anyone have an idea what's going on?

info: timed correctly, valves set correctly
speed sensor is NOT hooked up. I wonder if this could be the problem?

maybe a bad ground to the exhaust pipe? O2 sensor isn't sending
correct data, thinks it's running really lean, so it floods with gas?


Rich

#2 Gloyale

Gloyale

    It's a sickness

  • Members
  • 9,505 posts
  • Corvallis, OR PNW

Posted 11 May 2007 - 06:39 PM

coolant sensor open circuit. This would keep the O2 info from being monitored and make the ECU think it needs to warm up more still=more gas




0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users