Jump to content


Welcome to Ultimate Subaru Message Board, my lurker friend!

Welcome to Ultimate Subaru Message Board, an unparalleled Subaru community full of the greatest Subaru gurus and modders on the planet! We offer technical information and discussion about all things Subaru, the best and most popular all wheel drive vehicles ever created.

We offer all this information for free to everyone, even lurkers like you! All we ask in return is that you sign up and give back some of what you get out - without our awesome registered users none of this would be possible! Plus, you get way more great stuff as a member! Lurk to lose, participate to WIN*!
  • Say hello and join the conversation
  • Subscribe to topics and forums to get automatic updates
  • Get your own profile and make new friends
  • Classifieds with all sorts of Subaru goodies
  • Photo hosting in our gallery
  • Meet other cool people with cool cars
Seriously, what are you waiting for? Make your life more fulfilling and join today! You and your Subaru won't regret it, we guarantee** it.

* The joy of participation and being generally awesome constitutes winning
** Not an actual guarantee, but seriously, you probably won't regret it!

Serving the Subaru Community since May 18th, 1998!

Guest Message by DevFuse
 

Photo
- - - - -

when i let off the gas on my 89 gl


  • Please log in to reply
1 reply to this topic

#1 83projectbrat

83projectbrat

    Eat, Live, Breath Subaru

  • Members
  • 269 posts
  • minnesota

Posted 06 December 2003 - 11:25 PM

im driving down the road in my 89 (fuel injected) gl wagon and im about 3-4,000 rpm. ill let off the gas and the motor sounds like it just died then jumps back up to where it should be on the tach. its hard to explain. what could it be? its not really a problem, but i just dont want it to die all the way some time and not start.

matt

#2 myossfeece

myossfeece

    USMB is life!

  • Members
  • 231 posts
  • UPinAsubaruRX, INDIANA

Posted 06 December 2003 - 11:46 PM

Sounds like possible elec. problem. I notited in my soobs if the key is off and your being towed or otherwise rolling with it in gear it will read 0 on the tach. Turn the key on while still rolling and the tach will read correct engine speed. If you let off the gas and when the motor acts up does the tach go to 0 as well?




0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users