Jump to content


Welcome to Ultimate Subaru Message Board, my lurker friend!

Welcome to Ultimate Subaru Message Board, an unparalleled Subaru community full of the greatest Subaru gurus and modders on the planet! We offer technical information and discussion about all things Subaru, the best and most popular all wheel drive vehicles ever created.

We offer all this information for free to everyone, even lurkers like you! All we ask in return is that you sign up and give back some of what you get out - without our awesome registered users none of this would be possible! Plus, you get way more great stuff as a member! Lurk to lose, participate to WIN*!
  • Say hello and join the conversation
  • Subscribe to topics and forums to get automatic updates
  • Get your own profile and make new friends
  • Classifieds with all sorts of Subaru goodies
  • Photo hosting in our gallery
  • Meet other cool people with cool cars
Seriously, what are you waiting for? Make your life more fulfilling and join today! You and your Subaru won't regret it, we guarantee** it.

* The joy of participation and being generally awesome constitutes winning
** Not an actual guarantee, but seriously, you probably won't regret it!

Serving the Subaru Community since May 18th, 1998!

Guest Message by DevFuse
 

Photo
- - - - -

I kill Subarus


  • Please log in to reply
28 replies to this topic

#26 ShawnW

ShawnW

    Subaru Master Technician

  • Administrator
  • 12,914 posts
  • Denver, Colorado

Posted 20 October 2007 - 09:22 PM

I actually kindof like the zip tie idea for an offroad rig, and you can carry a pack of the small size ones from harbor freight.... cheap and easy!

#27 chazmataz

chazmataz

    I'm a Mud Addict

  • Members
  • 673 posts
  • Estacada

Posted 22 October 2007 - 01:06 AM

when i put a new motor in my 86 a year ago i opted to leave all 3 of my front covers off and i've done extensive wheeling last winter into spring and a couple of trips during the summer and since its started raining hard this fall. during that year the motor has been submerged in water about 8 times and pushed through a deep waterhole with 1 inch thick broken ice blocks once (which i do have pictures of including some of the deep waterholes).

anyway my point is i haven't thrown one of my timing belts yet and i looked at them saturday morning at work checking things out before going wheelin sunday and they still look very good just alittle mud coloring. and they had alot of thick mud thrown at the on sunday too. so its up to you but my covers will never go back on.

just my 1 1/2 cents worth. :grin:

#28 kingbobdole

kingbobdole

    Mr. XT-6

  • Members
  • 1,645 posts
  • Longmont

Posted 22 October 2007 - 03:07 AM

well... they are off for now... I replaced the pulleys(all three) on saturday along with the water pump... up and running again... kept the pulleys I had on it for extras, threw some belts and tools in the car for safety and I'll just see how she goes...

#29 Jerry DeMoss

Jerry DeMoss

    Pushrods 'O' Fury

  • Members
  • 2,408 posts
  • Colorado

Posted 22 October 2007 - 07:45 AM

well... they are off for now... I replaced the pulleys(all three) on saturday along with the water pump... up and running again... kept the pulleys I had on it for extras, threw some belts and tools in the car for safety and I'll just see how she goes...


Good job! Thanks for the little cell phone video pic you sent me. Glad to hear it is running again.




0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users