Jump to content


Welcome to Ultimate Subaru Message Board, my lurker friend!

Welcome to Ultimate Subaru Message Board, an unparalleled Subaru community full of the greatest Subaru gurus and modders on the planet! We offer technical information and discussion about all things Subaru, the best and most popular all wheel drive vehicles ever created.

We offer all this information for free to everyone, even lurkers like you! All we ask in return is that you sign up and give back some of what you get out - without our awesome registered users none of this would be possible! Plus, you get way more great stuff as a member! Lurk to lose, participate to WIN*!
  • Say hello and join the conversation
  • Subscribe to topics and forums to get automatic updates
  • Get your own profile and make new friends
  • Classifieds with all sorts of Subaru goodies
  • Photo hosting in our gallery
  • Meet other cool people with cool cars
Seriously, what are you waiting for? Make your life more fulfilling and join today! You and your Subaru won't regret it, we guarantee** it.

* The joy of participation and being generally awesome constitutes winning
** Not an actual guarantee, but seriously, you probably won't regret it!

Serving the Subaru Community since May 18th, 1998!

Guest Message by DevFuse
 

Photo
- - - - -

Toyota help?


  • Please log in to reply
2 replies to this topic

#1 SakoTGrimes

SakoTGrimes

    Aint got no Subaru!

  • Members
  • 943 posts
  • Grants Pass

Posted 16 November 2007 - 06:29 PM

I've got an 89 Corolla Alltrac with the 1.6 4AFE that suddenly won't start. I've had it for 2 and a half months and only driven it about 10 times but it's never had a problem. It turns over just fine but doesn't start. Spark plug looked good, it has gas, I dunno what to do!

#2 SakoTGrimes

SakoTGrimes

    Aint got no Subaru!

  • Members
  • 943 posts
  • Grants Pass

Posted 21 December 2007 - 04:13 AM

anyone want this car for $300?

#3 Hondasucks

Hondasucks

    Subaru Technician

  • Members
  • 4,760 posts
  • Vancouver, WA

Posted 21 December 2007 - 08:46 PM

Did you check the timing belt? No worries if it's broken, Toyota belt driven motors are non-interference. I know a guy that might want it... Check the belt.




0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users