Jump to content


Welcome to Ultimate Subaru Message Board, my lurker friend!

Welcome to Ultimate Subaru Message Board, an unparalleled Subaru community full of the greatest Subaru gurus and modders on the planet! We offer technical information and discussion about all things Subaru, the best and most popular all wheel drive vehicles ever created.

We offer all this information for free to everyone, even lurkers like you! All we ask in return is that you sign up and give back some of what you get out - without our awesome registered users none of this would be possible! Plus, you get way more great stuff as a member! Lurk to lose, participate to WIN*!
  • Say hello and join the conversation
  • Subscribe to topics and forums to get automatic updates
  • Get your own profile and make new friends
  • Classifieds with all sorts of Subaru goodies
  • Photo hosting in our gallery
  • Meet other cool people with cool cars
Seriously, what are you waiting for? Make your life more fulfilling and join today! You and your Subaru won't regret it, we guarantee** it.

* The joy of participation and being generally awesome constitutes winning
** Not an actual guarantee, but seriously, you probably won't regret it!

Serving the Subaru Community since May 18th, 1998!

Guest Message by DevFuse
 

Photo
- - - - -

heater blower


  • Please log in to reply
2 replies to this topic

#1 cd45

cd45

    Eat, Live, Breath Subaru

  • Members
  • 337 posts
  • Shawnee

Posted 15 February 2008 - 02:45 PM

Problem, the blower keeps going off. I replaced the blower motor, and that worked for a week. This morning, it went off in less than 10 miles. Is it the resistor or the relay? I know which one I hope it is but, I am sure it will be the expensive one.

#2 one eye

one eye

    I'm A Subaholic

  • Members
  • 2,572 posts
  • Mt.Vernon Washington

Posted 15 February 2008 - 07:19 PM

Problem, the blower keeps going off. I replaced the blower motor, and that worked for a week. This morning, it went off in less than 10 miles. Is it the resistor or the relay? I know which one I hope it is but, I am sure it will be the expensive one.


I just took a jumper wire from the wire on the back of the switch right to the blower motor. Then I replaced the block that was right on the bottom part of the Blower here is a the link to what I had going on.

http://www.ultimates...ead.php?t=84226

If you move down a bit you can see what I was talking about. I hope that helps you.

Jeff

#3 Cougar

Cougar

    Elite Master of the Subaru

  • Members
  • 6,340 posts
  • Anchorage

Posted 16 February 2008 - 10:55 PM

If the blower will work on high speed then the resistor block is bad. If it doesn't work at all then the relay or switch may be at fault, or also the motor.




0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users