Jump to content


Welcome to Ultimate Subaru Message Board, my lurker friend!

Welcome to Ultimate Subaru Message Board, an unparalleled Subaru community full of the greatest Subaru gurus and modders on the planet! We offer technical information and discussion about all things Subaru, the best and most popular all wheel drive vehicles ever created.

We offer all this information for free to everyone, even lurkers like you! All we ask in return is that you sign up and give back some of what you get out - without our awesome registered users none of this would be possible! Plus, you get way more great stuff as a member! Lurk to lose, participate to WIN*!
  • Say hello and join the conversation
  • Subscribe to topics and forums to get automatic updates
  • Get your own profile and make new friends
  • Classifieds with all sorts of Subaru goodies
  • Photo hosting in our gallery
  • Meet other cool people with cool cars
Seriously, what are you waiting for? Make your life more fulfilling and join today! You and your Subaru won't regret it, we guarantee** it.

* The joy of participation and being generally awesome constitutes winning
** Not an actual guarantee, but seriously, you probably won't regret it!

Serving the Subaru Community since May 18th, 1998!

Guest Message by DevFuse
 

Photo
- - - - -

radiator or water pump leak question


  • Please log in to reply
7 replies to this topic

#1 86subaru

86subaru

    Elite Master of the Subaru

  • Members
  • 3,094 posts
  • ohio

Posted 22 December 2003 - 07:59 PM

on both my subaru's #1 86 spfi a/t fwd sedan, #2 gl-10 a/t full time 4wd wagon, they both seem to leak antifreeze alittle drips , only when it is cold outside { 20] or it could be the radiator ,so i went out there today to change the radiator in the gl-10 and it did not leak at all ,even drove it 20-30 mi at 75mph , seems kinda of odd , any thoughts ?

#2 86subaru

86subaru

    Elite Master of the Subaru

  • Members
  • 3,094 posts
  • ohio

Posted 22 December 2003 - 10:04 PM

also both water pumps were replaced w/ gaskets

#3 GeneralDisorder

GeneralDisorder

    Elite Master of the Subaru

  • Members
  • 20,280 posts
  • Portland

Posted 22 December 2003 - 10:34 PM

I would check your radiator hoses - don't forget the pipeing on the intake manifold, and the heater hoses too. Might be good to replace them.....

GD

#4 86subaru

86subaru

    Elite Master of the Subaru

  • Members
  • 3,094 posts
  • ohio

Posted 22 December 2003 - 10:54 PM

ok, both heater hoses were replaced , but i will ck just in case they are loose , :santa:

#5 junkyardgabe

junkyardgabe

    WRX Goal Accomplished!

  • Members
  • 558 posts
  • Lisbon Falls

Posted 23 December 2003 - 08:46 PM

if you have the radiator with the plastic tanked ends then it could be that when its cold the tanks shrink and seep a little until warmed up .thats what my sidekick does. to lazy to change it right now trying to finish the brat

#6 86subaru

86subaru

    Elite Master of the Subaru

  • Members
  • 3,094 posts
  • ohio

Posted 24 December 2003 - 11:09 AM

thanks

#7 Qman

Qman

    Happiness is... no lag!!

  • Moderator
  • 11,119 posts
  • Sumner

Posted 24 December 2003 - 11:15 AM

When the waterpumps were replaced did you replace the o-ring on the pipe that fits into the pump?

#8 86subaru

86subaru

    Elite Master of the Subaru

  • Members
  • 3,094 posts
  • ohio

Posted 24 December 2003 - 11:18 AM

yes we did , in fact oem water pump and gasket




0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users