Jump to content


Welcome to Ultimate Subaru Message Board, my lurker friend!

Welcome to Ultimate Subaru Message Board, an unparalleled Subaru community full of the greatest Subaru gurus and modders on the planet! We offer technical information and discussion about all things Subaru, the best and most popular all wheel drive vehicles ever created.

We offer all this information for free to everyone, even lurkers like you! All we ask in return is that you sign up and give back some of what you get out - without our awesome registered users none of this would be possible! Plus, you get way more great stuff as a member! Lurk to lose, participate to WIN*!
  • Say hello and join the conversation
  • Subscribe to topics and forums to get automatic updates
  • Get your own profile and make new friends
  • Classifieds with all sorts of Subaru goodies
  • Photo hosting in our gallery
  • Meet other cool people with cool cars
Seriously, what are you waiting for? Make your life more fulfilling and join today! You and your Subaru won't regret it, we guarantee** it.

* The joy of participation and being generally awesome constitutes winning
** Not an actual guarantee, but seriously, you probably won't regret it!

Serving the Subaru Community since May 18th, 1998!

Guest Message by DevFuse
 

Photo
- - - - -

4wd light stays on....


  • Please log in to reply
2 replies to this topic

#1 scoooobie_du88

scoooobie_du88

    New User

  • Members
  • PipPip
  • 20 posts
  • Roanoke

Posted 01 July 2008 - 03:06 PM

Ok, so I found out that my 91 loyale is not stuck, or is no longer stuck, in 4wd, but that the light is staying on...anybody know why or can figure out why that's happening? The help would be much appreciated :)

#2 bheinen74

bheinen74

    Banned

  • Banned
  • Pip
  • 0 posts
  • central Iowa

Posted 01 July 2008 - 03:26 PM

probably a sensor/switch, stuck or broke. pull out the ebrake cover and console, you will see a switch with a black and red wire next to the 4wd selector. thats is most likely the problem, either it is stuck, not disengaging the switch....cracked in half due to the way plastic gets brittle.

#3 scoooobie_du88

scoooobie_du88

    New User

  • Members
  • PipPip
  • 20 posts
  • Roanoke

Posted 01 July 2008 - 04:17 PM

probably a sensor/switch, stuck or broke. pull out the ebrake cover and console, you will see a switch with a black and red wire next to the 4wd selector. thats is most likely the problem, either it is stuck, not disengaging the switch....cracked in half due to the way plastic gets brittle.

i will have that checked out tomorrow. it's at my bf's shop so i'll tell him. Thank you :)




0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users