Jump to content


Welcome to Ultimate Subaru Message Board, my lurker friend!

Welcome to Ultimate Subaru Message Board, an unparalleled Subaru community full of the greatest Subaru gurus and modders on the planet! We offer technical information and discussion about all things Subaru, the best and most popular all wheel drive vehicles ever created.

We offer all this information for free to everyone, even lurkers like you! All we ask in return is that you sign up and give back some of what you get out - without our awesome registered users none of this would be possible! Plus, you get way more great stuff as a member! Lurk to lose, participate to WIN*!
  • Say hello and join the conversation
  • Subscribe to topics and forums to get automatic updates
  • Get your own profile and make new friends
  • Classifieds with all sorts of Subaru goodies
  • Photo hosting in our gallery
  • Meet other cool people with cool cars
Seriously, what are you waiting for? Make your life more fulfilling and join today! You and your Subaru won't regret it, we guarantee** it.

* The joy of participation and being generally awesome constitutes winning
** Not an actual guarantee, but seriously, you probably won't regret it!

Serving the Subaru Community since May 18th, 1998!

Guest Message by DevFuse
 

Photo
- - - - -

2002 outback timing belt


  • Please log in to reply
2 replies to this topic

#1 budfreak1

budfreak1

    New User

  • Members
  • PipPip
  • 18 posts
  • Toronto

Posted 27 April 2009 - 12:11 PM

I am replacing the water pump, idlers and timing belt on my moms 02 Outback, but I made the mistake of not setting everything at zero before removing the belt and I can't seem to get it all lined up now. Any help in a hurry would be greatly appreciated.

#2 EVOthis

EVOthis

    1000+ Super USER!

  • Members
  • 1,392 posts
  • Kennett Square PA

Posted 27 April 2009 - 01:00 PM

you could always count the teeth...take a look here... http://endwrench.com...BeltEWWin05.pdf there are also a few more t-belt articles on that website....

#3 budfreak1

budfreak1

    New User

  • Members
  • PipPip
  • 18 posts
  • Toronto

Posted 27 April 2009 - 02:29 PM

Thanks for the assistance, but I figured it out.:)




0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users