Jump to content


Welcome to Ultimate Subaru Message Board, my lurker friend!

Welcome to Ultimate Subaru Message Board, an unparalleled Subaru community full of the greatest Subaru gurus and modders on the planet! We offer technical information and discussion about all things Subaru, the best and most popular all wheel drive vehicles ever created.

We offer all this information for free to everyone, even lurkers like you! All we ask in return is that you sign up and give back some of what you get out - without our awesome registered users none of this would be possible! Plus, you get way more great stuff as a member! Lurk to lose, participate to WIN*!
  • Say hello and join the conversation
  • Subscribe to topics and forums to get automatic updates
  • Get your own profile and make new friends
  • Classifieds with all sorts of Subaru goodies
  • Photo hosting in our gallery
  • Meet other cool people with cool cars
Seriously, what are you waiting for? Make your life more fulfilling and join today! You and your Subaru won't regret it, we guarantee** it.

* The joy of participation and being generally awesome constitutes winning
** Not an actual guarantee, but seriously, you probably won't regret it!

Serving the Subaru Community since May 18th, 1998!

Guest Message by DevFuse
 

Photo
- - - - -

update on Lil' Roo


  • Please log in to reply
3 replies to this topic

#1 Rooinater

Rooinater

    Official Thread Killer...

  • Members
  • 2,285 posts
  • Gig Harbor

Posted 24 January 2004 - 08:41 PM

well finally got to start working on lil Roo again. changed the ball joint. it was a trail repair ball joint. i forgot it was bad. and then forgot about it. you could step on the ctl arm and pull it out 1/4" to 1/2". it was loose. now it's not. the reason i used a bad one is a long story. i needed to get out of the desert. it was over a hundred degrees out. getting dark. there's a post somewhere explaining it. i seperated the ball joint...... and a whole heep of messes. patched her together in the sand. anyways there was a lessoned learned 50+ mph in the dunes in a subaru=bad...

i know GD brought up a while ago i have the worst problem with wheel bearings. well i do i guess but don't at the same time. i'll explain. the first wheel bearing i replaced was 2 years ago. on the drivers side (the one that's busted now). but the hub i replaced the bearing in, is not the hub that's there now. anyone that's been around awhile might remember my fubar of the hub. right after i got the lift i mangled that drivers hub. i know tex remembers... he was there. forgot to tighten a bolt and... mangled it. so changed the hub. and that's the bearing that just went bad. the one that was in the replacement hub. and then a bearing on the way down here. but i had an idea it was going bad. so it finally went.

payday, when all my checks go out. i'm buying a set of bearings, and a tool to change the stub axle in the rear. then it's a superstition mtn run on saturday. i got a few disposable cameras. take some photos and put them on disks when developed. rock action and dune photos of my car with the lift!!

ignition is being rigged so it works for now.

#2 GeneralDisorder

GeneralDisorder

    Elite Master of the Subaru

  • Members
  • 20,281 posts
  • Portland

Posted 24 January 2004 - 11:48 PM

Don't forget the trailer bearing...... :rolleyes:

GD

#3 TheSubaruJunkie

TheSubaruJunkie

    I'M BAAAAAACK!

  • Members
  • 1,921 posts
  • Sacramento

Posted 25 January 2004 - 12:15 AM

Ive heard that story from 2 other people. From what i hear, it was a blast. I do remember the trailer bearing. That was ugly.

-Brian

#4 Rooinater

Rooinater

    Official Thread Killer...

  • Members
  • 2,285 posts
  • Gig Harbor

Posted 25 January 2004 - 01:02 AM

i forgot about that bearing... trying to forget... so 4 bears in 2 years... i guess bearings really don't like me... :( hope these ones will last a little longer...




0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users