Jump to content


Welcome to Ultimate Subaru Message Board, my lurker friend!

Welcome to Ultimate Subaru Message Board, an unparalleled Subaru community full of the greatest Subaru gurus and modders on the planet! We offer technical information and discussion about all things Subaru, the best and most popular all wheel drive vehicles ever created.

We offer all this information for free to everyone, even lurkers like you! All we ask in return is that you sign up and give back some of what you get out - without our awesome registered users none of this would be possible! Plus, you get way more great stuff as a member! Lurk to lose, participate to WIN*!
  • Say hello and join the conversation
  • Subscribe to topics and forums to get automatic updates
  • Get your own profile and make new friends
  • Classifieds with all sorts of Subaru goodies
  • Photo hosting in our gallery
  • Meet other cool people with cool cars
Seriously, what are you waiting for? Make your life more fulfilling and join today! You and your Subaru won't regret it, we guarantee** it.

* The joy of participation and being generally awesome constitutes winning
** Not an actual guarantee, but seriously, you probably won't regret it!

Serving the Subaru Community since May 18th, 1998!

Guest Message by DevFuse
 

Photo
- - - - -

98 forester ABS codes


  • Please log in to reply
2 replies to this topic

#1 mdjdc

mdjdc

    1000+ Super USER!

  • Members
  • 1,307 posts
  • Richmond

Posted 11 July 2009 - 02:06 PM

Okay, here's the deal. My buddy has a 98 forester and the ABS light is on. We found the diagnostic connector and grounded the correct pole, but the ABS light won't blink. It just gives a steady light and we cannot figure out how to get the ABS codes out of the system. Anyone have any ideas? I even checked with a subaru tech and he said he had not seen this before, but ai'm sure one of you guys knows what is going on.

Thanks

Mike

#2 EVOthis

EVOthis

    1000+ Super USER!

  • Members
  • 1,392 posts
  • Kennett Square PA

Posted 11 July 2009 - 04:09 PM

are you sure you have the correct plug and are probing the correct terminal under the dash?...take a look here... http://endwrench.com...es/pdfs/ABS.pdf this might answer some of your questions..

#3 mdjdc

mdjdc

    1000+ Super USER!

  • Members
  • 1,307 posts
  • Richmond

Posted 11 July 2009 - 06:18 PM

That article is very helpful, but I do not know haoe to find the connector he is referring to or how to locate terminal L. Where is the schematic that shows that terminal? Any help?

Thanks

mike




0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users