Jump to content

Search the Community

Showing results for tags 'Cracked'.



More search options

  • Search By Tags

    Type tags separated by commas.
  • Search By Author

Content Type


Forums

  • Welcome to the USMB!
    • Meet n' Greet. Your USMB Welcome Center
    • Members Rides
  • Older Generations of Subaru's 1960-1994 Except Legacy and Impreza
    • Historic Subaru Forum: 50's thru 70's
    • Old Gen.: 80's GL/DL/XT/Loyales...
  • Newer Generations of Subaru discussion
    • 1990 to Present Legacy, Impreza, Outback, Forester, Baja, WRX&WrxSTI, SVX
    • BRZ and its Sister the Scion FRS/Toyota GT86
    • Crosstrek "XV"
  • Marketplace
    • Ultimate Subaru Store
    • Products for your Subaru
  • Upgrading and Racing Discussion
    • Performance Tech Forums
    • Subaru Modifications
    • Subaru MotorSports
  • Ultimate Subaru Repair Manual-The Knowledge Base of USMB. Complied posts and writeups to common problems and projects.
    • Submit a Tip or Mod to the USRM
    • Product Links and References
    • The old Ultimate Subaru Repair Manual
    • Engine
    • Engine Electrical
    • Transmission, Axle, and Brakes
    • Heating and Cooling systems
    • Body Exterior
    • Interior / Body Electrical
    • Stereo tips and tricks
    • Offroad Modifications
    • Suspension and Steering
  • Off Topic Areas
    • Shop Talk
    • Alternative Vehicles (non soob)

Product Groups

  • Member Accounts
  • Ultimate Subaru Decals
  • Subaru Parts
    • Weber Carbs and Parts
    • Used Subaru Parts

Find results in...

Find results that contain...


Date Created

  • Start

    End


Last Updated

  • Start

    End


Filter by number of...

Joined

  • Start

    End


Group


AIM


MSN


Website URL


ICQ


Yahoo


Jabber


Skype


Location


Interests


Occupation


Ezboard Name


Referral


Biography


Vehicles

Found 1 result

  1. Ok so I know I could have avoided this by running coolant. So really i just let the cold kill my car.. But my radiator has had a mean leak so I've been topping it off with water almost daily. It's a ea81 82' GL. Below freezing temps hit and froze all the water. Yesterday it happened aswell I started it up and the belt was squeeling on the water pump pulley so I shut it off then topped off the radiator with warm water and let it sit for a minute. I turned the pulley by hand to make sure it was not frozen and started it up. Warmed up fine and drive me to work and back. Today I start it up and same thing, all frozen. I let it run for about 30 seconds with the belt slipping on the frozen water pump pulley. Shut it off and added some warm water to melt the ice. It took a LOT of water this time. All the ice seemed to be melted. Turned it over again and it ran very rough the while motor was vibrating like it never has. I shut it off for a minute and turned it over again to have it start very rough and make one or two terrible knocking/clanking noises then die. Then it just wouldn't turn over at all like its seized/locked up. I pop the hood to find oil/water mixture oozing out of the intake!?? Into the air cleaner box. The water in the radiator had oil mixed in aswell. I know this is bad but my question to you is what's my damage?? I'm fairly new to cars so please bare with me. Thanks in advance !
×