Jump to content

Search the Community

Showing results for tags 'ignition wiring problem'.



More search options

  • Search By Tags

    Type tags separated by commas.
  • Search By Author

Content Type


Forums

  • Welcome to the USMB!
    • Meet n' Greet. Your USMB Welcome Center
    • Members Rides
  • Older Generations of Subaru's 1960-1994 Except Legacy and Impreza
    • Historic Subaru Forum: 50's thru 70's
    • Old Gen.: 80's GL/DL/XT/Loyales...
  • Newer Generations of Subaru discussion
    • 1990 to Present Legacy, Impreza, Outback, Forester, Baja, WRX&WrxSTI, SVX
    • BRZ and its Sister the Scion FRS/Toyota GT86
    • Crosstrek "XV"
  • Marketplace
    • Ultimate Subaru Store
    • Products for your Subaru
  • Upgrading and Racing Discussion
    • Performance Tech Forums
    • Subaru Modifications
    • Subaru MotorSports
  • Ultimate Subaru Repair Manual-The Knowledge Base of USMB. Complied posts and writeups to common problems and projects.
    • Submit a Tip or Mod to the USRM
    • Product Links and References
    • The old Ultimate Subaru Repair Manual
    • Engine
    • Engine Electrical
    • Transmission, Axle, and Brakes
    • Heating and Cooling systems
    • Body Exterior
    • Interior / Body Electrical
    • Stereo tips and tricks
    • Offroad Modifications
    • Suspension and Steering
  • Off Topic Areas
    • Shop Talk
    • Alternative Vehicles (non soob)

Product Groups

  • Member Accounts
  • Ultimate Subaru Decals
  • Subaru Parts
    • Weber Carbs and Parts
    • Used Subaru Parts

Find results in...

Find results that contain...


Date Created

  • Start

    End


Last Updated

  • Start

    End


Filter by number of...

Joined

  • Start

    End


Group


AIM


MSN


Website URL


ICQ


Yahoo


Jabber


Skype


Location


Interests


Occupation


Ezboard Name


Referral


Biography


Vehicles

Found 1 result

  1. so i recently bought a 88 gl wagon with 128XXX on it. The day after i bought it i popped a relay when i went to start it, this was after a short drive across town. i had no idea what was wrong but i narrowed it down to ignition wiring problem. took it to a shop that was familiar with Subaru's and owned one himself, but it still took him 2 week to figure out it was my starter, distributor, just a popped relay. the problem was finding the relay because it was moved from is original spot and put up in the dash. now recently i have been dealing with a starter that has been going out but only like 2 times a week, so i would hit it and it would start. (i know this doesnt last for ever) tonight i did the same thing, but instead of starting. i went to turn the key to find that it has happened again to my car. my stereo works, but no noise when i turn the key, no lights, no dom lamp because its on the same relay. im not a complete idiot when it comes to cars, but im also not super great with them. i joined here cuz i love my wagon its a great car and i need it asap for the snow thats dumping in my local mountains. any ideas what my problem is anyone?!?!?
×