Jump to content

Search the Community

Showing results for tags 'sending'.



More search options

  • Search By Tags

    Type tags separated by commas.
  • Search By Author

Content Type


Forums

  • Welcome to the USMB!
    • Meet n' Greet. Your USMB Welcome Center
    • Members Rides
  • Older Generations of Subaru's 1960-1994 Except Legacy and Impreza
    • Historic Subaru Forum: 50's thru 70's
    • Old Gen.: 80's GL/DL/XT/Loyales...
  • Newer Generations of Subaru discussion
    • 1990 to Present Legacy, Impreza, Outback, Forester, Baja, WRX&WrxSTI, SVX
    • BRZ and its Sister the Scion FRS/Toyota GT86
    • Crosstrek "XV"
  • Marketplace
    • Ultimate Subaru Store
    • Products for your Subaru
  • Upgrading and Racing Discussion
    • Performance Tech Forums
    • Subaru Modifications
    • Subaru MotorSports
  • Ultimate Subaru Repair Manual-The Knowledge Base of USMB. Complied posts and writeups to common problems and projects.
    • Submit a Tip or Mod to the USRM
    • Product Links and References
    • The old Ultimate Subaru Repair Manual
    • Engine
    • Engine Electrical
    • Transmission, Axle, and Brakes
    • Heating and Cooling systems
    • Body Exterior
    • Interior / Body Electrical
    • Stereo tips and tricks
    • Offroad Modifications
    • Suspension and Steering
  • Off Topic Areas
    • Shop Talk
    • Alternative Vehicles (non soob)

Product Groups

  • Member Accounts
  • Ultimate Subaru Decals
  • Subaru Parts
    • Weber Carbs and Parts
    • Used Subaru Parts

Find results in...

Find results that contain...


Date Created

  • Start

    End


Last Updated

  • Start

    End


Filter by number of...

Joined

  • Start

    End


Group


AIM


MSN


Website URL


ICQ


Yahoo


Jabber


Skype


Location


Interests


Occupation


Ezboard Name


Referral


Biography


Vehicles

Found 2 results

  1. I haven't taken it out to get a look at it/repair it yet, but just wanted to know if there's a suitable replacement/alternative in the event I need one. I've searched for them but don't seem to be able to find one. Am i not looking hard enough, or is there another model/vehicle's i can use? Hopefully I can get mine working and won't need one. Thanks!
  2. Ok so I just put in an aftermarket CarQuest Oil sending unit and now my oil pressure is reading the maximum 75 psi ALL THE TIME. Even when Im running at normal temp and the oil is warmed up it still says my press. is at the max. Normally when im in 4th gear and at 2500 rpms the oil press. is about 45ish psi not 75. Anyone know why the sending unit would freak out like this? Is it just a defective unit or is there a certain amount im supposed to tighten the unit? (I tightened it until I couldnt get it any tighter) or somthing like that? Do these things have to be broken in?
×