Jump to content

Search the Community

Showing results for tags 'stop'.



More search options

  • Search By Tags

    Type tags separated by commas.
  • Search By Author

Content Type


Forums

  • Welcome to the USMB!
    • Meet n' Greet. Your USMB Welcome Center
    • Members Rides
  • Older Generations of Subaru's 1960-1994 Except Legacy and Impreza
    • Historic Subaru Forum: 50's thru 70's
    • Old Gen.: 80's GL/DL/XT/Loyales...
  • Newer Generations of Subaru discussion
    • 1990 to Present Legacy, Impreza, Outback, Forester, Baja, WRX&WrxSTI, SVX
    • BRZ and its Sister the Scion FRS/Toyota GT86
    • Crosstrek "XV"
  • Marketplace
    • Ultimate Subaru Store
    • Products for your Subaru
  • Upgrading and Racing Discussion
    • Performance Tech Forums
    • Subaru Modifications
    • Subaru MotorSports
  • Ultimate Subaru Repair Manual-The Knowledge Base of USMB. Complied posts and writeups to common problems and projects.
    • Submit a Tip or Mod to the USRM
    • Product Links and References
    • The old Ultimate Subaru Repair Manual
    • Engine
    • Engine Electrical
    • Transmission, Axle, and Brakes
    • Heating and Cooling systems
    • Body Exterior
    • Interior / Body Electrical
    • Stereo tips and tricks
    • Offroad Modifications
    • Suspension and Steering
  • Off Topic Areas
    • Shop Talk
    • Alternative Vehicles (non soob)

Product Groups

  • Member Accounts
  • Ultimate Subaru Decals
  • Subaru Parts
    • Weber Carbs and Parts
    • Used Subaru Parts

Find results in...

Find results that contain...


Date Created

  • Start

    End


Last Updated

  • Start

    End


Filter by number of...

Joined

  • Start

    End


Group


AIM


MSN


Website URL


ICQ


Yahoo


Jabber


Skype


Location


Interests


Occupation


Ezboard Name


Referral


Biography


Vehicles

Found 3 results

  1. I did some searching and couldn't find much. This problem really has me scratching my head. 1982 GL Brat 200K plus on the body When the Left turn signal is on, it blinks normally as it should, however the "Stop Lamp" light will blink on the dash in time with the signal light. When the Left turn signal is on, and the Brake is applied: The LR taillight alternates between turning on/off the Lamp and the Reverse light individually, and the time of the signal light on the dash is about half the speed. It completely forgets to flash the indicator light instead. Having both Brake applied and turn signal on, the "Stop Lamp" light on the dash shuts off. The right side is unaffected and has no problems with the signal under braking or not. I have checked fuses, checked bulbs, and even swapped out the entire LR taillight assembly from another Brat; same result with the slow alternation of Brake light and Reverse light. And just FYI the reverse lights work normally when in reverse. Anybody out there have a similar problem? I'm thinking I have a bad ground or a short somewhere...
  2. Hey everyone. I have a 01 Legacy Outback sedan that I just replaced the entire exhaust. The header is Emusa brand with unequal lengths. The shop only put one cat on and a Flowmaster muffler. I believe the pipe width is either 2.25'' or 2.5". The car has an awesome deep sound until you get to the muffler, and then it RATTLES. I took it back to the shop to have the hangers checked and they told me that the rattle was from so much air flow and that a resonator would help with the rattle. The real reason I had the exhaust replaced was because the Check Engine light came on, and Advanced said that it was either a bad cat or O2 sensor. The muffler shop told me that my O2 sensors were fine, and like I said, they replaced one of the Cats and deleted the other BUT when I had them check the computer, they said that Subaru's require 2 cats. My check engine light came back on after the reset and now it is shaking like crazy at stops with the car in Drive. Three questions: 1. What will get the rattle out of my exhaust? 2. Does Subaru require 2 Cats or do I need to replace my O2s? 3. How do I fix the shaking at stops with the car in drive? I am including the link for the Header so that you all can see exactly what I bought. http://www.speedyracer.com/headers/exhaust-parts/headers/1999-2005-SUBARU-IMPREZA-25L-RS-SOHC-HEADER-STAINLESS I have not gotten to do a lot of maintenance to the car yet. (I got excited with Income Tax, I know.) I have replaced the following: Air filter Cabin air filter PCV valve Fuel Filter (Octane Booster also) Synthetic Oil Change
  3. Hi Guys, thank you for letting me post in this thread. I just owned a 1997 subaru forester (japan) stb, converted from RHD to LHD. And just recently, i am experiencing this problem: when I crank the engne it will start up easily and smoothly, but as i step into the pedal to move, the car will jerk to an almost full stop, but if i press the gas, it will still go and will never jerk again all throughout the trip. but when i pulled over at a gas station which requires to turn off the engine, it happened again as i leave the station, and keeps on happening when i turn off the engine and turn it on again, regardless it its cold or in normal temp already. what should i check to know and solve this problem? Thank you in advance guys, Im from the Philippines btw.
×