Jump to content

Search the Community

Showing results for tags 'turns'.



More search options

  • Search By Tags

    Type tags separated by commas.
  • Search By Author

Content Type


Forums

  • Welcome to the USMB!
    • Meet n' Greet. Your USMB Welcome Center
    • Members Rides
  • Older Generations of Subaru's 1960-1994 Except Legacy and Impreza
    • Historic Subaru Forum: 50's thru 70's
    • Old Gen.: 80's GL/DL/XT/Loyales...
  • Newer Generations of Subaru discussion
    • 1990 to Present Legacy, Impreza, Outback, Forester, Baja, WRX&WrxSTI, SVX
    • BRZ and its Sister the Scion FRS/Toyota GT86
    • Crosstrek "XV"
  • Marketplace
    • Ultimate Subaru Store
    • Products for your Subaru
  • Upgrading and Racing Discussion
    • Performance Tech Forums
    • Subaru Modifications
    • Subaru MotorSports
  • Ultimate Subaru Repair Manual-The Knowledge Base of USMB. Complied posts and writeups to common problems and projects.
    • Submit a Tip or Mod to the USRM
    • Product Links and References
    • The old Ultimate Subaru Repair Manual
    • Engine
    • Engine Electrical
    • Transmission, Axle, and Brakes
    • Heating and Cooling systems
    • Body Exterior
    • Interior / Body Electrical
    • Stereo tips and tricks
    • Offroad Modifications
    • Suspension and Steering
  • Off Topic Areas
    • Shop Talk
    • Alternative Vehicles (non soob)

Product Groups

  • Member Accounts
  • Ultimate Subaru Decals
  • Subaru Parts
    • Weber Carbs and Parts
    • Used Subaru Parts

Find results in...

Find results that contain...


Date Created

  • Start

    End


Last Updated

  • Start

    End


Filter by number of...

Joined

  • Start

    End


Group


AIM


MSN


Website URL


ICQ


Yahoo


Jabber


Skype


Location


Interests


Occupation


Ezboard Name


Referral


Biography


Vehicles

Found 1 result

  1. I don't know an incredible lot about these cars, I just did an engine swap yesterday from 1991 Loyale into my 1987 GL. My '87 had almost 300,000 miles, still ran, but, it was time for a fresh motor, so, I put a 120,000 mile motor from my friend's totalled loyale in it. (It was rear ended) It started easily, ran great, accelerated easily, it was a fun little motor. But, I was driving and suddenly the motor just stopped, sputtered out. The engine was warmer than it should have been, so, I thought I might have lost head gaskets, but, no smoke, no coolant spew, and it didn't sound like I grenaded the motor. It just died and refused to start again. It turns over easily, no wierd noise or hesitation, it just won't start. I checked the oil when it died and it didn't look like milkshake (when coolant enters oil). So, I don't think it's headgaskets. I thought maybe I lost a timing belt, but, if I remove my distributor cap the distributor still rotates when I turn the engine over, which indicates timing. I know these cars have two timing belts, so, could I have lost te passenger side belt? I kind of think it would run, but, just run like spoob with half the timing. I don't know though. Anybody have any answers?
×