Jump to content
Ultimate Subaru Message Board

Recommended Posts

Taking care of the usual subbie things on my new 95' Leg,

 

Sorted the "steering pump leak" last weekend that turned out to be just a leaking resevoir at the seam...(round type). de-crimped it, crimped it back with plenty of RTV at the joint, all nice and dry now :)

 

Next on the list are: the usual oil pump seal thing and one CV joint, peasy, parts on the way.

 

Now then, the one thing that looks way more difficult to sort, (at least for me) is the missing back light in all the little dashboard buttons, i.e. A/C, heating, fog light, etc. Just bothersome at night when you need to press on them...

 

The instruments lights are fine BTW.

 

They were all functional some weeks ago, but not anymore.

 

I sure checked all the fuses in passenger and engine bays and all are OK. so not THAT simple...

 

Is there a relay that controls these to look for?

 

any other ideas?

 

Grazie mille!

 

TG

Share this post


Link to post
Share on other sites

Thanks mike, but all of them working a few days ago and then ALL of them burnt out, at once? very very unlikely.... winning the lottery type of chance, IMHO

 

ill keep scratching my head :)

Share this post


Link to post
Share on other sites

well mike, reading some posts about it, sounds like it.

 

doesnt seem to be more than a simple relay, just the location a bit elusive ?

 

is it next to the steering wheel in a 2nd gen leg?

 

sounds like i am going treasure hunting this weekend

 

TG

Share this post


Link to post
Share on other sites

All but one of those bulbs were burnt out on my 99 obw. I tried to get the complete bulb and base but had no luck. I got mini 12v bulbs at radio shack. Had to solder out the old bulb. The new bulbs have long wire leads that need to be bent into place , trimmed and soldered. Not hard ,just a pita.

Share this post


Link to post
Share on other sites

turns out that i might be wrong..... the headlapmp dipper regulator backlight does work....

 

not sure it means that it runs through the same module as the A/C, fog etc, but it might

 

a quick check revealed quite a few burned lamps in the push buttons, os better rule that out first.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now

×