Jump to content
Sign in to follow this  
AJLEGACY

New member here

Recommended Posts

Title says it all! Hi all, hope you guys had a great thanksgiving! Looking to get some help with my Subaru, but I first thought I would introduce myself a little. I am an owner of a 05 LGT 5EAT and well the car has been through a lot...I will just leave it at that. Anyways, hoping to get some great insight from y'all. Hope you have a great rest of your day and nice to meet you all!

Share this post


Link to post
Share on other sites

I had an 05 OBXT 5MT for several years.. Sold it in March. They are comfortable and fun when sorted but my god mine took a lot to get there. Lots of suspension work and I had to totally rebuild my 130K mi engine shortly after I bought it because, well, it was fu^$*ed. Ran great after that but after I moved from ME it didn't make sense to keep. 

Tokyo Roki oil filters and Rotella T6 every 4-6k keeps them going forever. Always have cash on hand for tires too. The LGT's are a little better than the Outbacks, but still.

What's your mileage?

Share this post


Link to post
Share on other sites
5 minutes ago, tylertrend said:

I had an 05 OBXT 5MT for several years.. Sold it in March. They are comfortable and fun when sorted but my god mine took a lot to get there. Lots of suspension work and I had to totally rebuild my 130K mi engine shortly after I bought it because, well, it was fu^$*ed. Ran great after that but after I moved from ME it didn't make sense to keep. 

Tokyo Roki oil filters and Rotella T6 every 4-6k keeps them going forever. Always have cash on hand for tires too. The LGT's are a little better than the Outbacks, but still.

What's your mileage?

Nice, not the selling part though! I have close to 190K on the chassis, about 70-75K on the engine. Got the engine August of last year, and then it took a s**t and had to replace the engine. Have to replace shocks and struts, got a oil leak which I think where its leaking from (I check the oil level everyday to make sure it is not low and have some oil on hand), needs alignment and balance but after I do the shocks and struts, transmission mount sounds shot, and going to upgrade the pitch stop mount and well last week it kept dying when I tried going into gear...P0700 & P1718. Took off the positive battery cable for 5 minutes, started up and it ran and drove, still does. CEL was on for 2 days and then it went off but stored the code. I purchased a used TCM, but was just made aware the ECM could be faulty or a loose/poor connection.

 

Mods:

SPT Intake

EBC

Perrin Intercooler

Exhaust

Road Tuned

(Most) Banjo Filter delete

 

Sorry for the lengthy reply lol.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
Sign in to follow this  

×