Jump to content
Ultimate Subaru Message Board
Sign in to follow this  
TheLoyale

How do i add pics to a tread?

Recommended Posts

Hey i can't seem to add pic's to a new my new thread! If you scroll down there's no atachment button, So how do i do it??

 

 

I really want to show off my new offorad light's!:headbang:

Share this post


Link to post
Share on other sites

I've been trying to figure that out for years.... i just put them in my album.

 

 

nipper

Share this post


Link to post
Share on other sites
Hey i can't seem to add pic's to a new my new thread! If you scroll down there's no atachment button, So how do i do it??

 

 

I really want to show off my new offorad light's!:headbang:

 

Like this:

 

photo#5063453507192944242

Share this post


Link to post
Share on other sites

Good one Opus:-p

 

Go to the photo gallery and upload them there. Then either make a link or copy and paste it into the post.

Share this post


Link to post
Share on other sites

DAMNIT!

 

 

Something changed on my puter and half the pics are little red 'x's. Thats what i get for going away..

 

:banghead:

 

HELP

 

(win xp pro)

 

nipper

Share this post


Link to post
Share on other sites

It aint my fault, it aint letting it happen.

 

Forum software error. Right click where the pic should be and open it in a new tab/window or save it.

Share this post


Link to post
Share on other sites
www.photobucket.com just get an account, and it'll have an embedded code for your pic. copy and paste.

 

Well thats no fun, its perfectally rational and easy to do, where is the fun in that ?

 

nipper

Share this post


Link to post
Share on other sites

I am using a public acct, plus, I design websites so I SHOULD know how to paste an image. ;)

Share this post


Link to post
Share on other sites
I am using a public acct, plus, I design websites so I SHOULD know how to paste an image. ;)

 

oh suuuuuuurrrrreeeee

 

mock the magical electrons and the farrie pixles that make these things work....

 

 

see how far that gets you :-p

 

 

 

nipper

Share this post


Link to post
Share on other sites

Ok here's the light's! I know it's cheating but there's no other easy way!

 

showphoto.php?photo=15532&cat=500&ppuser=21896

 

What do you think? Oh! Damm that still doesent work!!! OK eveyone just look at them in the gallery!

Share this post


Link to post
Share on other sites
Ok here's the light's! I know it's cheating but there's no other easy way!

 

showphoto.php?photo=15532&cat=500&ppuser=21896

 

What do you think? Oh! Damm that still doesent work!!! OK eveyone just look at them in the gallery!

I think you might be trying to use the address
http://www.ultimatesubaru.org/photos/showphoto.php?photo=15532&cat=500&ppuser=21896

Where instead you want to right click the image the hit copy image location. Then when posting use the little yellow picture with the mountains and the sun and then right click and paste the address which has to end with .jpg or .gif... Understand?

Oh, sorry.. Copy image location only is in FireFox. In IE6 you need to right click on the image, then click properties, then "Address (URL)" select all of the http://....image.jpg name and then right click, copy, then use the little image button and then right click, paste...

 

http://www.ultimatesubaru.org/photos/data/500/All_light_s_on.jpg

Or:

All_light_s_on.jpg

 

Or just paste the URL of the image into the text and it will come up as a link..

http://www.ultimatesubaru.org/photos/data/500/All_light_s_on.jpg

 

Or to make it easier for yourself, put it in your photo gallery and then just tell people to look there...

Share this post


Link to post
Share on other sites

OH!!!!! OK!!!!!! Haha yeah now i understand!:banana: Thanx alot dude from now on i'll do that. Anyway what do you think of my light's?

 

PS: If anyone want's to see everthing about my car check out this

 

Cardomain.com/ride/2401975 This will take ya to my home page! Later, Tom....

Share this post


Link to post
Share on other sites
Linking out of your gallery is cheating!
What are you trying to do? Show an image?? Why would using your photo gallery be cheating.. It's not like it's a competition is it?

 

 

Oh, and with the attachment thing (not sure if you require a certain number of posts or not to use it) you can only put up 50kb or less sized images

 

 

PS: If anyone want's to see everthing about my car check out this

 

Looks shiny. I do like red Subarus :)

Share this post


Link to post
Share on other sites

The point being, on any forum, you should be able to link to an external image, plain and simple. No need to attach a file, just use the image syntax and link it out.

Share this post


Link to post
Share on other sites
Yeppers. Possibly, it is a Mac thing....who knows.

 

Again, I have posted an image below this....

 

photo#5063453507192944242

 

Your linking to this URL

http://picasaweb.google.com/pmilne/Misc/photo#5063453507192944242

That won't work.. Your URL needs to end with the file name. As in it should have either .JPG or .GIF at the end of the URL.

http://lh5.google.com/image/pmilne/RkUAIzDw9nI/AAAAAAAAAH4/k3_kvqyGxPs/ZZ24C079C0.jpg

That is the correct URL to use to post that image.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Mmmm...

IMAG0007.JPG?imgmax=912

http://lh3.google.com/image/pmilne/RT_nQBmHABI/AAAAAAAAABI/pDgXcsYFRqw/IMAG0007.JPG?imgmax=912

That's odd. It will only work with the "?imgmax=912" on the end.. Ohwell.

 

You need to do this I thinks "right click on the image, then click properties, then "Address (URL)" select all of the http://....image.jpg name and then right click, copy, then use the little image button and then right click, paste..."

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
Sign in to follow this  

×