Jump to content


Welcome to Ultimate Subaru Message Board, my lurker friend!

Welcome to Ultimate Subaru Message Board, an unparalleled Subaru community full of the greatest Subaru gurus and modders on the planet! We offer technical information and discussion about all things Subaru, the best and most popular all wheel drive vehicles ever created.

We offer all this information for free to everyone, even lurkers like you! All we ask in return is that you sign up and give back some of what you get out - without our awesome registered users none of this would be possible! Plus, you get way more great stuff as a member! Lurk to lose, participate to WIN*!
  • Say hello and join the conversation
  • Subscribe to topics and forums to get automatic updates
  • Get your own profile and make new friends
  • Classifieds with all sorts of Subaru goodies
  • Photo hosting in our gallery
  • Meet other cool people with cool cars
Seriously, what are you waiting for? Make your life more fulfilling and join today! You and your Subaru won't regret it, we guarantee** it.

* The joy of participation and being generally awesome constitutes winning
** Not an actual guarantee, but seriously, you probably won't regret it!

Serving the Subaru Community since May 18th, 1998!

Guest Message by DevFuse
 

Photo
- - - - -

Fuel Injector Problems


  • Please log in to reply
No replies to this topic

#1 crazyman03

crazyman03

    Version 2.2!

  • Members
  • 649 posts
  • Lakewood, CO

Posted 06 January 2010 - 05:29 PM

So my other car is a 2000 Jeep Grand Cherokee. It's a pretty nice ride - 4.7 liter V8, lots of bells and whistles that i probably will never use.

Recently, its been doing some pretty weird things. Console screen in the center headliner (the mini screen) has been reporting some interesting errors. For example: "Memory seat diabled" "vehicle not in park" etc. These errors I'm not too concerned about, kind've annoying, but I can deal.

My actual question is - occasionally i get an Injector Error. I plug in the ODBII code reader in and it reads Injectors 2,4,8 as bad/faulty. I clear the error, its fine. The engine runs great until i get a code error, then it runs like crap. I Plug the reader in, clear the code, engine runs great again. Now, naturally i would just replace the injectors and get on with my life but 3 Injectors on the same side going out at the same time? The car does not backfire at all, and it runs like crap but not like 3 injectors on the same side going out crap. does that make sense?

I've tried fuel additive, Injector cleaner, lots of stuff to try and clean the system out. the error has gone out by itself. but comes back. Mostly when I'm cruising 60-63mph.

Another question - The Jeep has 195k on the engine. It didn't start doing this funky errors untill around 192-194k mark. Could it be that i need to replace the timing chain? it could be spraying the fuel at the wrong time and the computer thinks its faulty?

i hope this makes sense.. i was trying to type this as it was rattling out my mouth :lol:

-Justin




0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users