Jump to content


Welcome to Ultimate Subaru Message Board, my lurker friend!

Welcome to Ultimate Subaru Message Board, an unparalleled Subaru community full of the greatest Subaru gurus and modders on the planet! We offer technical information and discussion about all things Subaru, the best and most popular all wheel drive vehicles ever created.

We offer all this information for free to everyone, even lurkers like you! All we ask in return is that you sign up and give back some of what you get out - without our awesome registered users none of this would be possible! Plus, you get way more great stuff as a member! Lurk to lose, participate to WIN*!
  • Say hello and join the conversation
  • Subscribe to topics and forums to get automatic updates
  • Get your own profile and make new friends
  • Classifieds with all sorts of Subaru goodies
  • Photo hosting in our gallery
  • Meet other cool people with cool cars
Seriously, what are you waiting for? Make your life more fulfilling and join today! You and your Subaru won't regret it, we guarantee** it.

* The joy of participation and being generally awesome constitutes winning
** Not an actual guarantee, but seriously, you probably won't regret it!

Serving the Subaru Community since May 18th, 1998!

Guest Message by DevFuse
 

Photo
- - - - -

Fuel filter replacement


  • Please log in to reply
1 reply to this topic

#1 Tiny Clark

Tiny Clark

    Certified Subaru Nut

  • Members
  • 807 posts
  • Germany

Posted 24 May 2004 - 12:47 AM

I know that sometimes it appears that I play the devil's advocate:lol: , but I have a polling question.

Has anyone ever replaced only a fuel filter and for a problem they were having, and it was fixed by this repair? If so, what was the problem?

Danke, Tiny

#2 Markus

Markus

    USMB Regular

  • Members
  • PipPipPip
  • 52 posts
  • Elkhart

Posted 24 May 2004 - 12:18 PM

I'm going by your text "fuel filter" not pump:

Both my '81 & '83 4WD Wagons would start running real bad, sputtering and within the day could barely run, one left me stranded. Replaced the fuel filter and running great again.




0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users