Jump to content


Welcome to Ultimate Subaru Message Board, my lurker friend!

Welcome to Ultimate Subaru Message Board, an unparalleled Subaru community full of the greatest Subaru gurus and modders on the planet! We offer technical information and discussion about all things Subaru, the best and most popular all wheel drive vehicles ever created.

We offer all this information for free to everyone, even lurkers like you! All we ask in return is that you sign up and give back some of what you get out - without our awesome registered users none of this would be possible! Plus, you get way more great stuff as a member! Lurk to lose, participate to WIN*!
  • Say hello and join the conversation
  • Subscribe to topics and forums to get automatic updates
  • Get your own profile and make new friends
  • Classifieds with all sorts of Subaru goodies
  • Photo hosting in our gallery
  • Meet other cool people with cool cars
Seriously, what are you waiting for? Make your life more fulfilling and join today! You and your Subaru won't regret it, we guarantee** it.

* The joy of participation and being generally awesome constitutes winning
** Not an actual guarantee, but seriously, you probably won't regret it!

Serving the Subaru Community since May 18th, 1998!

Guest Message by DevFuse
 

- - - - -

Vent positioning


  • Please log in to reply
2 replies to this topic

#1 Guest_tompalushock_*

Guest_tompalushock_*
  • Guests

Posted 09 August 2003 - 01:12 AM

Ok, my 83 gl has a problem with the lower vents. When i have the a/c on, the air still comes out of them, as with the defroster. When in the defroster mode, the air does not come out at all on top of the dash. I took the console apart, and all the cables seem to be together, but to get to the plastic type pulleys, it seems i would have to take the whole heater duct off, which i don;t want to do. Is there an easier way to close this vent so the air just comes out on top, and with the a./c on, out of the upper vents?

#2 Guest_electryc monk_*

Guest_electryc monk_*
  • Guests

Posted 09 August 2003 - 11:20 AM

i wonder if a vacuum line cracked/broke/got loose/fell off?

if the EA81 dash is remotely similar to the EA82 Dash stuffings then the lower drivers side nearest the gas pedal there is a few vacuum and temp cable parts to take a look at.

Not sure if that even helps...

#3 Guest_tompalushock_*

Guest_tompalushock_*
  • Guests

Posted 09 August 2003 - 11:29 AM

Well, the a/c works, air blows out of the upper vents, but it should not be blowing out of the vents below[by my ankles, correct}? same with the defroster, when i put it on, no air comes from the top of the dash, but is sure does come out strong by the bottom vents.




0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users