Jump to content


Welcome to Ultimate Subaru Message Board, my lurker friend!

Welcome to Ultimate Subaru Message Board, an unparalleled Subaru community full of the greatest Subaru gurus and modders on the planet! We offer technical information and discussion about all things Subaru, the best and most popular all wheel drive vehicles ever created.

We offer all this information for free to everyone, even lurkers like you! All we ask in return is that you sign up and give back some of what you get out - without our awesome registered users none of this would be possible! Plus, you get way more great stuff as a member! Lurk to lose, participate to WIN*!
  • Say hello and join the conversation
  • Subscribe to topics and forums to get automatic updates
  • Get your own profile and make new friends
  • Classifieds with all sorts of Subaru goodies
  • Photo hosting in our gallery
  • Meet other cool people with cool cars
Seriously, what are you waiting for? Make your life more fulfilling and join today! You and your Subaru won't regret it, we guarantee** it.

* The joy of participation and being generally awesome constitutes winning
** Not an actual guarantee, but seriously, you probably won't regret it!

Serving the Subaru Community since May 18th, 1998!

Guest Message by DevFuse
 

Photo
- - - - -

vacuum or exhaust problem???? on EA 82-please help


  • Please log in to reply
No replies to this topic

#1 bella

bella

    USMB is life!

  • Members
  • 225 posts
  • Bucharest

Posted 11 November 2004 - 10:34 AM

When I’m accelerating the engine makes a loud noise and lacks power. I removed the tube between carb and the distributors vacuum and nothing has changed. I thing this is the problem because the noise is like “advance noise” when I use bad fuel but now is more, more intense. Can be possible to loss power because my exhaust is broken??? :banana:




0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users