Jump to content


Welcome to Ultimate Subaru Message Board, my lurker friend!

Welcome to Ultimate Subaru Message Board, an unparalleled Subaru community full of the greatest Subaru gurus and modders on the planet! We offer technical information and discussion about all things Subaru, the best and most popular all wheel drive vehicles ever created.

We offer all this information for free to everyone, even lurkers like you! All we ask in return is that you sign up and give back some of what you get out - without our awesome registered users none of this would be possible! Plus, you get way more great stuff as a member! Lurk to lose, participate to WIN*!
  • Say hello and join the conversation
  • Subscribe to topics and forums to get automatic updates
  • Get your own profile and make new friends
  • Classifieds with all sorts of Subaru goodies
  • Photo hosting in our gallery
  • Meet other cool people with cool cars
Seriously, what are you waiting for? Make your life more fulfilling and join today! You and your Subaru won't regret it, we guarantee** it.

* The joy of participation and being generally awesome constitutes winning
** Not an actual guarantee, but seriously, you probably won't regret it!

Serving the Subaru Community since May 18th, 1998!

Guest Message by DevFuse
 

Photo
- - - - -

Newbie.U.k.


  • Please log in to reply
No replies to this topic

#1 col1n

col1n

    New User

  • Members
  • Pip
  • 2 posts
  • Wokingham Berkshire.UK

Posted 16 July 2005 - 06:21 PM

Hi guys and girls am new to this site.Came across this site whilst searching for info..Here is my story(sorry if a bit long winded). Brought an '89 legacy for £50(ukp) due to the seller thinking that the head gasket had gone. The sump contained about 8 litres of oil/water mix,big misfire on left bank but the coolant was untouched????????? Drained the sump,replaced the sparkplugs and cleaned the air pipes out.
Car runs great after initally smoking cos of the oil/water mix that found its way down the exhaust.Appears the owner filled the sump with water !!!!!
The suspension was playing up (pneumatic system)in that it wouldn't lower to its correct position.But after carrying out a search on this fantastic forum the fault was traced to the "air discharge solenoid valve"that had a broken wire.
Thanks must go to the people who take the trouble to post answers and information to questions asked on this site.The amount of knowledge and information here is far greater than you could find at any dealers.Thanks people and keep up the good work...........




0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users