Jump to content


Welcome to Ultimate Subaru Message Board, my lurker friend!

Welcome to Ultimate Subaru Message Board, an unparalleled Subaru community full of the greatest Subaru gurus and modders on the planet! We offer technical information and discussion about all things Subaru, the best and most popular all wheel drive vehicles ever created.

We offer all this information for free to everyone, even lurkers like you! All we ask in return is that you sign up and give back some of what you get out - without our awesome registered users none of this would be possible! Plus, you get way more great stuff as a member! Lurk to lose, participate to WIN*!
  • Say hello and join the conversation
  • Subscribe to topics and forums to get automatic updates
  • Get your own profile and make new friends
  • Classifieds with all sorts of Subaru goodies
  • Photo hosting in our gallery
  • Meet other cool people with cool cars
Seriously, what are you waiting for? Make your life more fulfilling and join today! You and your Subaru won't regret it, we guarantee** it.

* The joy of participation and being generally awesome constitutes winning
** Not an actual guarantee, but seriously, you probably won't regret it!

Serving the Subaru Community since May 18th, 1998!

Guest Message by DevFuse
 

Photo
- - - - -

XT6 PS Issues again. also on XT6 board


  • Please log in to reply
2 replies to this topic

#1 benebob

benebob

    Subaru Nut

  • Members
  • 736 posts
  • Lancaster, PA

Posted 05 February 2004 - 06:12 PM

Using the wife's legacy to go to NY skiing on Sunday so I figured I'd replace the brushes as PS has been intermittent again. (Light has been on pretty much the whole time). Replaced the brushes only to find that I crushed one of the wires on the brushes. Put it back in and the case broke. . Found one so the wife has a car while I'm gone. Had to pay $75 for it b/c the JY that I know has one was closed and with snow and ice expected tonight they definately won't be open tomorrow.

New/used one that worked when it was pulled about a year ago doesn't work. What else could it be and how can I test for other issues??? Any ideas? At least it now can be driven but she hates the lack of ps as she works downtown.

#2 Dennis ex24

Dennis ex24

    Subaru Disaster

  • Members
  • 2,683 posts
  • Phila, Pa

Posted 06 February 2004 - 09:32 AM

do you have one of those black boxes to try that sits next to it?

isnt there a way to diagnose this? i think they might have had some OBD type system for the steering.

sorry dude, its been a while since i was in XT6 land...

#3 Meeky Moose

Meeky Moose

    Subaru Master

  • Members
  • 2,343 posts
  • Grants Pass

Posted 06 February 2004 - 10:20 AM

hey ben.. when i bought that xt6 in oregon i took it in to the dealer and had them run the vin to see if that little black box had been replaced under the recall.. it was..

maybe its bad again.. just an idea.. and when i had it here and it was acting up the dealer here suggested the black box as well.. just some input on your troubleshooting..

PS there is a fulltime 4wd xt6 sittin at the scrap yard behind my house (2 miles away) it prolly got the little black box still.. i might be able to go out and get it if ya need it.. (car was hit in the drivers side too, so its not there for mechanical reasons)

let me know..




0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users