Jump to content


Welcome to Ultimate Subaru Message Board, my lurker friend!

Welcome to Ultimate Subaru Message Board, an unparalleled Subaru community full of the greatest Subaru gurus and modders on the planet! We offer technical information and discussion about all things Subaru, the best and most popular all wheel drive vehicles ever created.

We offer all this information for free to everyone, even lurkers like you! All we ask in return is that you sign up and give back some of what you get out - without our awesome registered users none of this would be possible! Plus, you get way more great stuff as a member! Lurk to lose, participate to WIN*!
  • Say hello and join the conversation
  • Subscribe to topics and forums to get automatic updates
  • Get your own profile and make new friends
  • Classifieds with all sorts of Subaru goodies
  • Photo hosting in our gallery
  • Meet other cool people with cool cars
Seriously, what are you waiting for? Make your life more fulfilling and join today! You and your Subaru won't regret it, we guarantee** it.

* The joy of participation and being generally awesome constitutes winning
** Not an actual guarantee, but seriously, you probably won't regret it!

Serving the Subaru Community since May 18th, 1998!

Guest Message by DevFuse
 

Photo
- - - - -

Looking for fuel level float sending unit for 1979 wagon


  • Please log in to reply
2 replies to this topic

#1 sjschlag

sjschlag

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 88 posts
  • Missouri, USA

Posted 08 April 2013 - 05:35 PM

Anyone know where I could find one?

Thanks!

#2 Sub78

Sub78

    New User

  • Members
  • PipPipPip
  • 99 posts
  • Tucson, AZ

Posted 18 April 2013 - 11:30 PM

I've got one that is out of my bad tank. Would need some work to be done to it to make it useful but if you are really desperate it may be the only option. I'll take some pics of it and post em this weekend. It took me almost a year to source a replacement tank for my 78 wagon. They are hard as hell to come by. Not sure if it will be of use but figured I'd throw it out there since no one has responded. 



#3 sjschlag

sjschlag

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 88 posts
  • Missouri, USA

Posted 20 April 2013 - 08:29 PM

I bet the sending unit that came out of your tank is as messed up as mine hahaha. I've been squirting WD-40 on it and wiping off the layers of rust. Maybe it will work...






0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users