Jump to content


Welcome to Ultimate Subaru Message Board, my lurker friend!

Welcome to Ultimate Subaru Message Board, an unparalleled Subaru community full of the greatest Subaru gurus and modders on the planet! We offer technical information and discussion about all things Subaru, the best and most popular all wheel drive vehicles ever created.

We offer all this information for free to everyone, even lurkers like you! All we ask in return is that you sign up and give back some of what you get out - without our awesome registered users none of this would be possible! Plus, you get way more great stuff as a member! Lurk to lose, participate to WIN*!
  • Say hello and join the conversation
  • Subscribe to topics and forums to get automatic updates
  • Get your own profile and make new friends
  • Classifieds with all sorts of Subaru goodies
  • Photo hosting in our gallery
  • Meet other cool people with cool cars
Seriously, what are you waiting for? Make your life more fulfilling and join today! You and your Subaru won't regret it, we guarantee** it.

* The joy of participation and being generally awesome constitutes winning
** Not an actual guarantee, but seriously, you probably won't regret it!

Serving the Subaru Community since May 18th, 1998!

Guest Message by DevFuse
 

Photo
- - - - -

4wd and engine bay smoke

4wd Smoke Transmission leak

  • Please log in to reply
No replies to this topic

#1 Wheelbarrow

Wheelbarrow

    Newbie

  • Members
  • Pip
  • 3 posts
  • Portland Oregon

Posted 05 June 2014 - 04:17 PM

I have a 1991 loyale wagon 4wd ea82. I have been browsing this forum for a while and it has helped me troubleshoot and fix many issues on my wagon. Just when I think I have the ol girl in tip top shape this happens.

After I use the push button 4wd and park/ get out of the car there is noticeable smoke coming out of the engine bay. It looks like there is some fluid dripping onto the exhaust. It does not smoke in fwd. why would it only smoke after 4wd?

This is the first time I have not been able to find an answer in previous posts. Thank you in advance for your help.





0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users