Jump to content


Welcome to Ultimate Subaru Message Board, my lurker friend!

Welcome to Ultimate Subaru Message Board, an unparalleled Subaru community full of the greatest Subaru gurus and modders on the planet! We offer technical information and discussion about all things Subaru, the best and most popular all wheel drive vehicles ever created.

We offer all this information for free to everyone, even lurkers like you! All we ask in return is that you sign up and give back some of what you get out - without our awesome registered users none of this would be possible! Plus, you get way more great stuff as a member! Lurk to lose, participate to WIN*!
  • Say hello and join the conversation
  • Subscribe to topics and forums to get automatic updates
  • Get your own profile and make new friends
  • Classifieds with all sorts of Subaru goodies
  • Photo hosting in our gallery
  • Meet other cool people with cool cars
Seriously, what are you waiting for? Make your life more fulfilling and join today! You and your Subaru won't regret it, we guarantee** it.

* The joy of participation and being generally awesome constitutes winning
** Not an actual guarantee, but seriously, you probably won't regret it!

Serving the Subaru Community since May 18th, 1998!

Guest Message by DevFuse
 

Photo
- - - - -

air con wiring fix


  • Please log in to reply
No replies to this topic

#1 old wally

old wally

    New User

  • Members
  • PipPip
  • 14 posts
  • adelaide

Posted 10 November 2004 - 08:31 AM

after fitting an air con and its wiring loom from another suby but an earlier model i had trouble finding the where to wire it to the main loom .i had no wiring diagram and my gregories manual was no help, the wreckers where i purchased it from where no help so i found another suby with air and traced the wiring to an a/c switch on the dash (different than mine) but the wiring and plugs where the same in the loom i purchased.I tested the plug on mine and with a jump lead was able to get the a/c to operate then i found a spare plug in my main lom coming from the a/c switch changed the plug and socket because they where different and bingo the a/c works perpectly




0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users