Jump to content


Welcome to Ultimate Subaru Message Board, my lurker friend!

Welcome to Ultimate Subaru Message Board, an unparalleled Subaru community full of the greatest Subaru gurus and modders on the planet! We offer technical information and discussion about all things Subaru, the best and most popular all wheel drive vehicles ever created.

We offer all this information for free to everyone, even lurkers like you! All we ask in return is that you sign up and give back some of what you get out - without our awesome registered users none of this would be possible! Plus, you get way more great stuff as a member! Lurk to lose, participate to WIN*!
  • Say hello and join the conversation
  • Subscribe to topics and forums to get automatic updates
  • Get your own profile and make new friends
  • Classifieds with all sorts of Subaru goodies
  • Photo hosting in our gallery
  • Meet other cool people with cool cars
Seriously, what are you waiting for? Make your life more fulfilling and join today! You and your Subaru won't regret it, we guarantee** it.

* The joy of participation and being generally awesome constitutes winning
** Not an actual guarantee, but seriously, you probably won't regret it!

Serving the Subaru Community since May 18th, 1998!

Guest Message by DevFuse
 

Photo
- - - - -

Low RPM stumble...


  • Please log in to reply
2 replies to this topic

#1 Greg55_99

Greg55_99

    New User

  • Members
  • PipPip
  • 18 posts
  • Boston

Posted 13 November 2005 - 07:17 PM

Problem: 94 Legacy 2WD 5-speed has a stumble between 1000 and 2000 RPM under load. Idle is smooth. Car has 96K on the clock. After 2000 RPM, everything is fine. Happens in any gear. Any ideas?

Greg

#2 jamal

jamal

    1000+ Super USER!

  • Members
  • 1,015 posts
  • Los Angeles

Posted 13 November 2005 - 08:57 PM

I've been getting the same thing. I've also been getting an odd sqeak from what seems to be an injector, so I bought some fuel system cleaner. It seemed to help a bit after the drive I took the other day, but I won't be able to even really touch/drive my car until Thursday or Friday. I have some seafoam and new spark plugs, too, so I'll see if that helps. I suppose at the worst I'll have to buy a used injector.

#3 Legacy777

Legacy777

    Moderator

  • Moderator
  • 12,613 posts
  • Houston, Tx

Posted 14 November 2005 - 01:07 PM

have you done normal checks? plugs, wires, etc?




0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users