Jump to content


Welcome to Ultimate Subaru Message Board, my lurker friend!

Welcome to Ultimate Subaru Message Board, an unparalleled Subaru community full of the greatest Subaru gurus and modders on the planet! We offer technical information and discussion about all things Subaru, the best and most popular all wheel drive vehicles ever created.

We offer all this information for free to everyone, even lurkers like you! All we ask in return is that you sign up and give back some of what you get out - without our awesome registered users none of this would be possible! Plus, you get way more great stuff as a member! Lurk to lose, participate to WIN*!
  • Say hello and join the conversation
  • Subscribe to topics and forums to get automatic updates
  • Get your own profile and make new friends
  • Classifieds with all sorts of Subaru goodies
  • Photo hosting in our gallery
  • Meet other cool people with cool cars
Seriously, what are you waiting for? Make your life more fulfilling and join today! You and your Subaru won't regret it, we guarantee** it.

* The joy of participation and being generally awesome constitutes winning
** Not an actual guarantee, but seriously, you probably won't regret it!

Serving the Subaru Community since May 18th, 1998!

Guest Message by DevFuse
 

Photo
- - - - -

Knocking noise


  • Please log in to reply
3 replies to this topic

#1 Jibs

Jibs

    Wonder Triplets Activate

  • Members
  • 1,720 posts
  • Reno

Posted 23 June 2006 - 10:15 PM

I got my 83 brat runnin again, had a bad axle, but it now makes a really bad knocking noise on the driver's side when accelerating. Also it seems that the carb or soemthing may have gotten water in it, it seems like it doesn't get fuel and does this whooop whoop thing. The same thing happened to my other Brat and I sprayed carb cleaner in it and it fixed that one, tried it with this one, and it still does the same thing. I let this one sit for a while before I drove it though so maybe that has something to do with it? Any ideas? Could the engine have hydro-locked? Problems started after driving through lots of water.

#2 [HTi]Johnson

[HTi]Johnson

    Head Trauma, inc.

  • Members
  • 1,512 posts
  • Coburg, Or.

Posted 23 June 2006 - 10:36 PM

Fuel filters?

#3 Jibs

Jibs

    Wonder Triplets Activate

  • Members
  • 1,720 posts
  • Reno

Posted 23 June 2006 - 10:39 PM

Fuel filters?


replaced the one under the hood, along with the air filter, have one ready to go in before the pump.

#4 subieman

subieman

    1000+ Super USER!

  • Members
  • 1,422 posts
  • Sparks, NV

Posted 24 June 2006 - 11:44 AM

Did you change the oil? Hows the oil pressure. Brat has been sitting for some time without running right? Thats really no good for an engine. Change the fluids, hope it's not a rod knock.




0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users