Jump to content


Welcome to Ultimate Subaru Message Board, my lurker friend!

Welcome to Ultimate Subaru Message Board, an unparalleled Subaru community full of the greatest Subaru gurus and modders on the planet! We offer technical information and discussion about all things Subaru, the best and most popular all wheel drive vehicles ever created.

We offer all this information for free to everyone, even lurkers like you! All we ask in return is that you sign up and give back some of what you get out - without our awesome registered users none of this would be possible! Plus, you get way more great stuff as a member! Lurk to lose, participate to WIN*!
  • Say hello and join the conversation
  • Subscribe to topics and forums to get automatic updates
  • Get your own profile and make new friends
  • Classifieds with all sorts of Subaru goodies
  • Photo hosting in our gallery
  • Meet other cool people with cool cars
Seriously, what are you waiting for? Make your life more fulfilling and join today! You and your Subaru won't regret it, we guarantee** it.

* The joy of participation and being generally awesome constitutes winning
** Not an actual guarantee, but seriously, you probably won't regret it!

Serving the Subaru Community since May 18th, 1998!

Guest Message by DevFuse
 

Photo
- - - - -

95 Legacy Lsi....fan running while car is off?


  • Please log in to reply
1 reply to this topic

#1 davidv

davidv

    New User

  • Members
  • PipPip
  • 17 posts
  • nederland

Posted 16 November 2006 - 10:11 PM

We have a 1995 legacy wagon. The other day the battery died. Replaced it. Today I noticed after turning the car off that something was running....sounds like a fan.

Went inside and a few hours later went out and the "fan" was still running. I turned the car on for a few moments then turned it off but it was still running.

The sound is coming from the engine compartment on the passenger side, by the radiator.

Also, don't know if it's related, the ABS light has been coming on for about a week. It's not on everytime I start, about every other time.

#2 Manarius

Manarius

    1995 Subaru SVX LSi

  • Members
  • 1,609 posts
  • Grantham

Posted 16 November 2006 - 10:44 PM

Did you uhh...check to see if it's actually the fan? That would really help. Try to pinpoint it with some listening....




0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users