Jump to content


Welcome to Ultimate Subaru Message Board, my lurker friend!

Welcome to Ultimate Subaru Message Board, an unparalleled Subaru community full of the greatest Subaru gurus and modders on the planet! We offer technical information and discussion about all things Subaru, the best and most popular all wheel drive vehicles ever created.

We offer all this information for free to everyone, even lurkers like you! All we ask in return is that you sign up and give back some of what you get out - without our awesome registered users none of this would be possible! Plus, you get way more great stuff as a member! Lurk to lose, participate to WIN*!
  • Say hello and join the conversation
  • Subscribe to topics and forums to get automatic updates
  • Get your own profile and make new friends
  • Classifieds with all sorts of Subaru goodies
  • Photo hosting in our gallery
  • Meet other cool people with cool cars
Seriously, what are you waiting for? Make your life more fulfilling and join today! You and your Subaru won't regret it, we guarantee** it.

* The joy of participation and being generally awesome constitutes winning
** Not an actual guarantee, but seriously, you probably won't regret it!

Serving the Subaru Community since May 18th, 1998!

Guest Message by DevFuse
 

Photo
- - - - -

Remove Door Panel On 2009 Impreza


  • Please log in to reply
1 reply to this topic

#1 The Dude

The Dude

    Certified Subaru Nut

  • Members
  • 800 posts
  • South Carolina

Posted 16 August 2009 - 06:53 AM

How can such a great car have such bad speakers? My GF has only had her 2009 Impresza Wagon for two weeks, and she's already pleading with me to please, please replace the speakers. I've already bought some Alpine speakers for her, but how do I remove the door panel? Thanks for your help.

#2 Legacy777

Legacy777

    Moderator

  • Moderator
  • 12,577 posts
  • Houston, Tx

Posted 24 August 2009 - 11:21 AM

Did you figure this out?

There's probably some info over on NASIOC on how to remove the panel if you haven't figured it out.




0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users