Jump to content


Welcome to Ultimate Subaru Message Board, my lurker friend!

Welcome to Ultimate Subaru Message Board, an unparalleled Subaru community full of the greatest Subaru gurus and modders on the planet! We offer technical information and discussion about all things Subaru, the best and most popular all wheel drive vehicles ever created.

We offer all this information for free to everyone, even lurkers like you! All we ask in return is that you sign up and give back some of what you get out - without our awesome registered users none of this would be possible! Plus, you get way more great stuff as a member! Lurk to lose, participate to WIN*!
  • Say hello and join the conversation
  • Subscribe to topics and forums to get automatic updates
  • Get your own profile and make new friends
  • Classifieds with all sorts of Subaru goodies
  • Photo hosting in our gallery
  • Meet other cool people with cool cars
Seriously, what are you waiting for? Make your life more fulfilling and join today! You and your Subaru won't regret it, we guarantee** it.

* The joy of participation and being generally awesome constitutes winning
** Not an actual guarantee, but seriously, you probably won't regret it!

Serving the Subaru Community since May 18th, 1998!

Guest Message by DevFuse
 

Photo
- - - - -

Weber ?


  • Please log in to reply
2 replies to this topic

#1 cole098

cole098

    Subaru. It's a sickness

  • Members
  • 429 posts
  • pottsville,pa

Posted 29 February 2004 - 09:38 PM

Question... I have a ea81 with weber carb setup... The problem is the car will start but wont stay at idle. it runs for like 20 sec. What do you guys think is wrong???

#2 skeet

skeet

    Human

  • Members
  • 566 posts
  • Earth

Posted 01 March 2004 - 01:47 AM

What have you done to try to fix it?

I assumed you cleaned the snot out of it and the filter? Checked the gaskets and other nuggets for leaks?

#3 bigjim5551212

bigjim5551212

    USMB is life!

  • Members
  • 191 posts
  • Vancouver Canada

Posted 01 March 2004 - 01:51 AM

If you have 2 fuel ports on that carb, some do, most dont, you may have the inlet line hooked to the return line. There is only a pinhole in the return line. So it would run till the gas ran out. You have to see if there is gas in the float bowl when the engine dies. If there is no gas, then there is a problem with the needle valve being plugged or a gas filter plugged or there is a problem with the fuel pump. If you have fuel in the bowl, then you have an ignition problem.




0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users