Jump to content


Welcome to Ultimate Subaru Message Board, my lurker friend!

Welcome to Ultimate Subaru Message Board, an unparalleled Subaru community full of the greatest Subaru gurus and modders on the planet! We offer technical information and discussion about all things Subaru, the best and most popular all wheel drive vehicles ever created.

We offer all this information for free to everyone, even lurkers like you! All we ask in return is that you sign up and give back some of what you get out - without our awesome registered users none of this would be possible! Plus, you get way more great stuff as a member! Lurk to lose, participate to WIN*!
  • Say hello and join the conversation
  • Subscribe to topics and forums to get automatic updates
  • Get your own profile and make new friends
  • Classifieds with all sorts of Subaru goodies
  • Photo hosting in our gallery
  • Meet other cool people with cool cars
Seriously, what are you waiting for? Make your life more fulfilling and join today! You and your Subaru won't regret it, we guarantee** it.

* The joy of participation and being generally awesome constitutes winning
** Not an actual guarantee, but seriously, you probably won't regret it!

Serving the Subaru Community since May 18th, 1998!

Guest Message by DevFuse
 

Photo
- - - - -

Fuel gremlin still not solved


  • Please log in to reply
6 replies to this topic

#1 WJM

WJM

    SUBARU

  • Members
  • 7,828 posts

Posted 29 December 2004 - 08:19 PM

Swapped fuel pump and relays and fuel filters.

STILL THERE.

Those who dont know...5 seconds after I WOT...the injectors or ignition cuts out for 1/4 of a second...a huge JOLT...and then, 5 seconds later if still on WOT...again.

Its got new cap, rotor, wires, plugs, and known good coil. Ive swapped MAFs, not ecu yet, fuel pump, filters, replays...ect.

any ideas?

#2 GLCraig

GLCraig

    Livin' the live

  • Members
  • 2,706 posts
  • LV, Washington

Posted 29 December 2004 - 08:20 PM

Have you tested the fuel pressure regulator?

#3 WJM

WJM

    SUBARU

  • Members
  • 7,828 posts

Posted 29 December 2004 - 08:33 PM

Have you tested the fuel pressure regulator?


thats next on my replacement list.

#4 Do It Sidewayz

Do It Sidewayz

    Subaru Fanatic!

  • Members
  • 464 posts
  • Toronto, Ontario

Posted 29 December 2004 - 08:38 PM

now that i read more..i think we did have this problem.

however....i'm not sure if we ever really found the root of the problem.


We replaced absolutely everything. I think the one thing that might have worked was the replacement of the ECU..

it was soo long ago i can't remember.

#5 WJM

WJM

    SUBARU

  • Members
  • 7,828 posts

Posted 29 December 2004 - 09:01 PM

I hope to have an ECU soon. those are over $600 new from subaru tho. :eek:

#6 Do It Sidewayz

Do It Sidewayz

    Subaru Fanatic!

  • Members
  • 464 posts
  • Toronto, Ontario

Posted 29 December 2004 - 09:09 PM

Go find one in the wrecker....they can be had for like 30 or 40 bucks usually (around 50 CDN)

www.car-part.com is a good place...i haven't checked but i'm sure there are plenty.

any EA82T computer after 87 will work i believe.. just some had different brackets and crap.

#7 WJM

WJM

    SUBARU

  • Members
  • 7,828 posts

Posted 29 December 2004 - 09:12 PM

the 89 i had didnt work for some reason. :confused:




0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users