Jump to content


Welcome to Ultimate Subaru Message Board, my lurker friend!

Welcome to Ultimate Subaru Message Board, an unparalleled Subaru community full of the greatest Subaru gurus and modders on the planet! We offer technical information and discussion about all things Subaru, the best and most popular all wheel drive vehicles ever created.

We offer all this information for free to everyone, even lurkers like you! All we ask in return is that you sign up and give back some of what you get out - without our awesome registered users none of this would be possible! Plus, you get way more great stuff as a member! Lurk to lose, participate to WIN*!
  • Say hello and join the conversation
  • Subscribe to topics and forums to get automatic updates
  • Get your own profile and make new friends
  • Classifieds with all sorts of Subaru goodies
  • Photo hosting in our gallery
  • Meet other cool people with cool cars
Seriously, what are you waiting for? Make your life more fulfilling and join today! You and your Subaru won't regret it, we guarantee** it.

* The joy of participation and being generally awesome constitutes winning
** Not an actual guarantee, but seriously, you probably won't regret it!

Serving the Subaru Community since May 18th, 1998!

Guest Message by DevFuse
 

Photo
- - - - -

Code 35???


  • Please log in to reply
2 replies to this topic

#1 Dr. RX

Dr. RX

    Elite Master of the Subaru

  • Members
  • 9,984 posts
  • Sammamish, WA

Posted 26 August 2005 - 07:39 AM

A friend of mine has an 87 SPFI wagon that he recently put a rebuilt engine into, now he gets a check engine light. I told him to look for the blinking light on the ECU and count the flashes. He told me that he counted 3 long and 5 shorts, so that would be a code 35. My 86 FSM doesn't show a code 35, does anyone have any idea what that code is?

#2 WAWalker

WAWalker

    Certified Subaru Nut

  • Members
  • 829 posts
  • Montana

Posted 26 August 2005 - 08:49 AM

Purge contorl solenoid.

#3 Mantonite

Mantonite

    USMB Regular

  • Members
  • PipPipPip
  • 114 posts
  • Manton, MI

Posted 26 August 2005 - 10:13 AM

I think I got a 35 once when I left the test (green) connectors plugged in after checking the timing. Maybe it got connected when the new engine was put in? I remember checking the code, finding that it was the purge contol solenoid, and scratching my head until I found the connector.

Then again, I could be totally off. That wouldn't be anything new.




0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users