Jump to content


Welcome to Ultimate Subaru Message Board, my lurker friend!

Welcome to Ultimate Subaru Message Board, an unparalleled Subaru community full of the greatest Subaru gurus and modders on the planet! We offer technical information and discussion about all things Subaru, the best and most popular all wheel drive vehicles ever created.

We offer all this information for free to everyone, even lurkers like you! All we ask in return is that you sign up and give back some of what you get out - without our awesome registered users none of this would be possible! Plus, you get way more great stuff as a member! Lurk to lose, participate to WIN*!
  • Say hello and join the conversation
  • Subscribe to topics and forums to get automatic updates
  • Get your own profile and make new friends
  • Classifieds with all sorts of Subaru goodies
  • Photo hosting in our gallery
  • Meet other cool people with cool cars
Seriously, what are you waiting for? Make your life more fulfilling and join today! You and your Subaru won't regret it, we guarantee** it.

* The joy of participation and being generally awesome constitutes winning
** Not an actual guarantee, but seriously, you probably won't regret it!

Serving the Subaru Community since May 18th, 1998!

Guest Message by DevFuse
 

Photo
- - - - -

Rear View Mirror Compass- Follow-Up


  • Please log in to reply
2 replies to this topic

#1 Audiophobe

Audiophobe

    USMB Regular

  • Members
  • PipPipPip
  • 43 posts
  • Connecticut

Posted 05 April 2006 - 09:33 AM

There were a couple of recent threads on compasses not working.
Someone recommended unplugging the unit from the rear then replugging it. Then, press the left sided button (dimmer) for three seconds til it say "CAL" then drive in three circles.
Well, it worked for me. I just accepted that the unit was fried.
I always tell my kids, with electronics, if there's a problem that you can't figure out, always re-boot. There you go!

#2 gwendalyn

gwendalyn

    New User

  • Members
  • Pip
  • 1 posts
  • Babylon

Posted 23 December 2006 - 10:33 AM

I came here looking just to fix this exact problem! I know this these rear view mirror posts are a bit old, but hopefully I can fix this problem. Mine just went on the fritz recently.

#3 nipper

nipper

    Semi Elite Master of the

  • Members
  • 17,601 posts
  • Long Island NY

Posted 23 December 2006 - 11:12 AM

are these factory or aftermarket units?

nipper




0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users