Jump to content


Welcome to Ultimate Subaru Message Board, my lurker friend!

Welcome to Ultimate Subaru Message Board, an unparalleled Subaru community full of the greatest Subaru gurus and modders on the planet! We offer technical information and discussion about all things Subaru, the best and most popular all wheel drive vehicles ever created.

We offer all this information for free to everyone, even lurkers like you! All we ask in return is that you sign up and give back some of what you get out - without our awesome registered users none of this would be possible! Plus, you get way more great stuff as a member! Lurk to lose, participate to WIN*!
  • Say hello and join the conversation
  • Subscribe to topics and forums to get automatic updates
  • Get your own profile and make new friends
  • Classifieds with all sorts of Subaru goodies
  • Photo hosting in our gallery
  • Meet other cool people with cool cars
Seriously, what are you waiting for? Make your life more fulfilling and join today! You and your Subaru won't regret it, we guarantee** it.

* The joy of participation and being generally awesome constitutes winning
** Not an actual guarantee, but seriously, you probably won't regret it!

Serving the Subaru Community since May 18th, 1998!

Guest Message by DevFuse
 

Photo
- - - - -

dash light dead


  • Please log in to reply
4 replies to this topic

#1 MaroonDuneDoom

MaroonDuneDoom

    Stick It To The Man!!!

  • Members
  • 604 posts
  • Casper,Wy

Posted 19 November 2003 - 01:57 AM

my lights above the cluster in my wagon have been non-functioning since i bought my car. my driving lights don't work either. i have to flip the switch for my park lights so i can drive at night and be seen. could the two of these be interrelated? help on both?

"many tanks"- hussein
god i love that one

#2 MaroonDuneDoom

MaroonDuneDoom

    Stick It To The Man!!!

  • Members
  • 604 posts
  • Casper,Wy

Posted 19 November 2003 - 11:47 AM

bloing

#3 MaroonDuneDoom

MaroonDuneDoom

    Stick It To The Man!!!

  • Members
  • 604 posts
  • Casper,Wy

Posted 20 November 2003 - 02:45 AM

another bump. looking for some hints here.

#4 Goatboy

Goatboy

    USMB is life!

  • Members
  • 230 posts
  • Portland, OR

Posted 20 November 2003 - 10:31 AM

I'm assuming you checked your fuses, right?

#5 MaroonDuneDoom

MaroonDuneDoom

    Stick It To The Man!!!

  • Members
  • 604 posts
  • Casper,Wy

Posted 20 November 2003 - 01:13 PM

of course. i wouldn't have posted if i hadn't. i was just wondering if anybody knew if they were somehow wired together. just tryin to save some headaches. i'll just tear the damn dash apart and rewire. i KNOW that will work.




0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users