Jump to content

Search the Community

Showing results for tags '5sp'.



More search options

  • Search By Tags

    Type tags separated by commas.
  • Search By Author

Content Type


Forums

  • Welcome to the USMB!
    • Meet n' Greet. Your USMB Welcome Center
    • Members Rides
  • Older Generations of Subaru's 1960-1994 Except Legacy and Impreza
    • Historic Subaru Forum: 50's thru 70's
    • Old Gen.: 80's GL/DL/XT/Loyales...
  • Newer Generations of Subaru discussion
    • 1990 to Present Legacy, Impreza, Outback, Forester, Baja, WRX&WrxSTI, SVX
    • BRZ and its Sister the Scion FRS/Toyota GT86
    • Crosstrek "XV"
  • Marketplace
    • Ultimate Subaru Store
    • Products for your Subaru
  • Upgrading and Racing Discussion
    • Performance Tech Forums
    • Subaru Modifications
    • Subaru MotorSports
  • Ultimate Subaru Repair Manual-The Knowledge Base of USMB. Complied posts and writeups to common problems and projects.
    • Submit a Tip or Mod to the USRM
    • Product Links and References
    • The old Ultimate Subaru Repair Manual
    • Engine
    • Engine Electrical
    • Transmission, Axle, and Brakes
    • Heating and Cooling systems
    • Body Exterior
    • Interior / Body Electrical
    • Stereo tips and tricks
    • Offroad Modifications
    • Suspension and Steering
  • Off Topic Areas
    • Shop Talk
    • Alternative Vehicles (non soob)

Product Groups

  • Member Accounts
  • Ultimate Subaru Decals
  • Subaru Parts
    • Weber Carbs and Parts
    • Used Subaru Parts

Find results in...

Find results that contain...


Date Created

  • Start

    End


Last Updated

  • Start

    End


Filter by number of...

Joined

  • Start

    End


Group


AIM


MSN


Website URL


ICQ


Yahoo


Jabber


Skype


Location


Interests


Occupation


Ezboard Name


Referral


Biography


Vehicles

Found 2 results

  1. Hi again friends. I recently had my clutch changed and immediately after, I had an issue where I would put the car in 1st or reverse, try to release the clutch and it couldn't move, making the engine bog down as if the emergency brake was on or the gears were somehow bound up. However, once I press and release the clutch, the car would take off as usual. Now it continues to bind up occasionally like that (maybe once per day) but an extra press and release of the clutch frees things up. It feels like maybe 4wd becomes partially engaged (just enough to bind - if that's even possible); however I don't understand why it would start immediately after the clutch was changed and why a press of the clutch would release it. Does anyone know what the problem is? Thanks in advance. JW 86 gl 1.8 5sp dual range 4wd
  2. In March 2012 I hopped on a train to AZ within an hour of finding on craigsL a 1986 gl wagon on demand 4WD with only 141,568 miles on it! Her color was White and she was Pristine inside and out! Cold AC, alunimun alloy wheels, tires had 3,000 miles on them! For $2000.oo! I drove her the 400 miles home with no problems and she spead right up the hills! Her 5sp was great! Since then I had a new clutch put in and my stepson put in a new water pump and timming belts! I just love Subie's! Thanks for reading and hope to read others experience too!
×