Jump to content
Ultimate Subaru Message Board
2stroketurbo

why no subaru 360 videos?

Recommended Posts

Yes! exactly. I see you can do it. it wont allow me to paste a You Tube link.

 

I just tried again

 

I don't know why it won't paste.

 

Am I missing something? It used to work just fine.

 

 

Share this post


Link to post
Share on other sites

Worked for me, I just needed to hit the "Preview Post" button and be patient enough to see if the USMB's system displays the Video, it took around three minutes and the video displayed well on the preview, then I hit the "Post" button, and Violá, I see the Video on my Post above.

 

I Hope this works for you. Why don't you try to upload a video here?

 

I kindly suggest you to use the complete Youtube's link, Not the Shortened youtu.be one.

 

Kind Regards.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Let me try again, this time I will upload a video


 


From my own youtube's channel, using the shortened url:


 


 



 


 


By the way, this is a LADM (Latin American Domestic Market) Specs Subaru Legacy


 


with factory Dual Range and Factory Carb'd + Disty EJ20 engine.


 


Kind Regards.


Share this post


Link to post
Share on other sites

Once again worked for me, I believe that you have problems with your Web Browser (Software) on your computer.

 

To get a preview of any post, after you wrote one + paste any link you might want to display, hit the "More Reply Options" button, instead of the "Post" button, that will generate the Preview I wrote above.

 

I Kindly suggest you to use another web browser, if you're usin' Internet Explorer, why don't you try with google's Chrome?

 

Kind Regards.

Share this post


Link to post
Share on other sites

I figured it out. there is a glitch with this forum. I have to flip the toggle switch top left. turns off the rich format

 

Then it will accept my posted video, only after about 7 min upload time.

 

 

I have a REALLY fast cable connection

too.

 

Really strange. but now it works.

 

Thank you !!!!!

 

 

Share this post


Link to post
Share on other sites

 

 

the last video uploaded much faster, still I cannot use the rich post format, I have to toggle it off

and use just the basic

 

I will time how long it takes to upload this video

 

 

Share this post


Link to post
Share on other sites

Won't let me upload photos. I can't use the rich format at all. I have to toggle off the switch top

left or the page jams and I have to refresh.

 

 

Thank you again 2.7!!!

 

Your encouragement is appreciated

 

 

 

  • Like 1

Share this post


Link to post
Share on other sites

The photo didn't worked this time.

 

For Photos:

 

On rich text format: use their Direct URL and paste it on the dialog that appears after hitting the green square symbol

 

On non rich text format, paste the image's "IMG" code, given by the Photo's hosting web site.

 

 

... Thank you !!!!!

 

You're Welcome!

 

Yes, the new software has Glitches, I discovered that button months ago, and after it decided somehow to let me upload videos, it worked in three seconds, despite that I went back to the ritch text format, and my internet connection... sucks!

 

I'm glad that we found a solution to the Videos issue, keep comin' the Awesome 360 Videos!

 

Edit: Try uploading photos as I wrote above.

 

Kind regards.

Edited by Loyale 2.7 Turbo

Share this post


Link to post
Share on other sites

I can't seem to upload photos at all no matter what I try. The page totally jams and I have to refresh.

This forum has Major glitches.

 

We are so spoiled with sites that work good. At least I can work with it, I feel better now, I thought it was me.

 

Maybe it is my browser?

 

I'll keep trying.

 

 

 

Thank you again !

Share this post


Link to post
Share on other sites

You're Welcome!

 

Try with other web Browser, or try to Clean the Cache from your computer; I use a free program known as CCleaner (Crap Cleaner), it works awesome to clean not only the web browser, but all Windows' system from garbage and junk, also fixes delays by cleansing the registry.

 

See it Here ~► http://www.piriform.com/ccleaner

 

Kind Regards.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now

×