Jump to content


Welcome to Ultimate Subaru Message Board, my lurker friend!

Welcome to Ultimate Subaru Message Board, an unparalleled Subaru community full of the greatest Subaru gurus and modders on the planet! We offer technical information and discussion about all things Subaru, the best and most popular all wheel drive vehicles ever created.

We offer all this information for free to everyone, even lurkers like you! All we ask in return is that you sign up and give back some of what you get out - without our awesome registered users none of this would be possible! Plus, you get way more great stuff as a member! Lurk to lose, participate to WIN*!
  • Say hello and join the conversation
  • Subscribe to topics and forums to get automatic updates
  • Get your own profile and make new friends
  • Classifieds with all sorts of Subaru goodies
  • Photo hosting in our gallery
  • Meet other cool people with cool cars
Seriously, what are you waiting for? Make your life more fulfilling and join today! You and your Subaru won't regret it, we guarantee** it.

* The joy of participation and being generally awesome constitutes winning
** Not an actual guarantee, but seriously, you probably won't regret it!

Serving the Subaru Community since May 18th, 1998!

Guest Message by DevFuse
 

Photo
- - - - -

90 Loyale Auto Seatbelt Connector Location?


  • Please log in to reply
2 replies to this topic

#1 lmdew

lmdew

    _______

  • Members
  • 3,044 posts
  • Colorado Springs

Posted 17 October 2004 - 08:19 AM

Fixed :>) I never did find the test connector, but the drivers side motor was disconnected by the previous owner. The door lock connector had broken wires (2 of the 3) as the wires were up against the window support rail. I believe this is why the motor was disconnected. It was most likely doing many strange things.



I've got a 90 Loyale Wagon, 2WD and the auto seatbelts are not working. The fuses are good. I have not been able to find the connector to put the computer in the readout mode.

Anyone know where it is?

I've had both sides of the dash opened and searched all over, no luck. Thanks

#2 Will Smith

Will Smith

    USMB is life!

  • Members
  • 223 posts
  • Placerville

Posted 17 October 2004 - 09:24 AM

don't know how to put it in readout mode; can only suggest to check the relay under the drivers seat. box is 3"x5"x1" with two plugs of 20+ wires each. check to be sure the connectors are pluged in tightly.

#3 WoodsWagon

WoodsWagon

    Formerly 91Loyale

  • Members
  • 3,946 posts
  • NH

Posted 17 October 2004 - 07:43 PM

Take off the panel of the dash that covers the fuse box and the area above the pedals. There is a small hole on the top edge of the computer. turn the key to on and see if the LED in the hole flashes. If it doesn't, there is possibly 2 green connectors under the hood by the wiper motor. connect them if they exist (mine only has one?), that should kick the readout off.




0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users