Jump to content

Search the Community

Showing results for tags '2'.



More search options

  • Search By Tags

    Type tags separated by commas.
  • Search By Author

Content Type


Forums

  • Welcome to the USMB!
    • Meet n' Greet. Your USMB Welcome Center
    • Members Rides
  • Older Generations of Subaru's 1960-1994 Except Legacy and Impreza
    • Historic Subaru Forum: 50's thru 70's
    • Old Gen.: 80's GL/DL/XT/Loyales...
  • Newer Generations of Subaru discussion
    • 1990 to Present Legacy, Impreza, Outback, Forester, Baja, WRX&WrxSTI, SVX
    • BRZ and its Sister the Scion FRS/Toyota GT86
    • Crosstrek "XV"
  • Marketplace
    • Ultimate Subaru Store
    • Products for your Subaru
  • Upgrading and Racing Discussion
    • Performance Tech Forums
    • Subaru Modifications
    • Subaru MotorSports
  • Ultimate Subaru Repair Manual-The Knowledge Base of USMB. Complied posts and writeups to common problems and projects.
    • Submit a Tip or Mod to the USRM
    • Product Links and References
    • The old Ultimate Subaru Repair Manual
    • Engine
    • Engine Electrical
    • Transmission, Axle, and Brakes
    • Heating and Cooling systems
    • Body Exterior
    • Interior / Body Electrical
    • Stereo tips and tricks
    • Offroad Modifications
    • Suspension and Steering
  • Off Topic Areas
    • Shop Talk
    • Alternative Vehicles (non soob)

Product Groups

  • Member Accounts
  • Ultimate Subaru Decals
  • Subaru Parts
    • Weber Carbs and Parts
    • Used Subaru Parts

Find results in...

Find results that contain...


Date Created

  • Start

    End


Last Updated

  • Start

    End


Filter by number of...

Joined

  • Start

    End


Group


AIM


MSN


Website URL


ICQ


Yahoo


Jabber


Skype


Location


Interests


Occupation


Ezboard Name


Referral


Biography


Vehicles

Found 2 results

  1. 1984 GL 4WD 49 State, with Weber carb. Bah! Trying to find the cause of a problem which comes and goes. 'been pleased with the Weber carb, starts right up usually. Yesterday, I had a crank but no-start condition. Choke in right position, correct fuel pressure to carb. 50 degree day. Removed dist cap, wd-40'd and thoroughly dried it. I attempted to start several times, and I did not get even a "pop". Also, with starting fluid, choke open, then choke closed, no start, no detonation. I let the car sit for a couple of hours, then came back to it to do diagnostics. I removed #1 spark plug wire, to check spark on disembodied spark plug. The car started right up with gusto on 3 cylinders. What is the most likely cause of intermittent spark problem? Anecdotal information wanted! It's all I have to go on.
  2. I plan to run some wiring for a dash cam. I would like to run it under the headliner of my 1984 GL wagon. Any advice or instructions on how to remove the headliner? It seems to be styrofoam, with a thin vinyl color layer. Is it glued in place? mkoch
×