Jump to content

Search the Community

Showing results for tags 'gas mileage'.



More search options

  • Search By Tags

    Type tags separated by commas.
  • Search By Author

Content Type


Forums

  • Welcome to the USMB!
    • Meet n' Greet. Your USMB Welcome Center
    • Members Rides
  • Older Generations of Subaru's 1960-1994 Except Legacy and Impreza
    • Historic Subaru Forum: 50's thru 70's
    • Old Gen.: 80's GL/DL/XT/Loyales...
  • Newer Generations of Subaru discussion
    • 1990 to Present Legacy, Impreza, Outback, Forester, Baja, WRX&WrxSTI, SVX
    • BRZ and its Sister the Scion FRS/Toyota GT86
    • Crosstrek "XV"
  • Marketplace
    • Ultimate Subaru Store
    • Products for your Subaru
  • Upgrading and Racing Discussion
    • Performance Tech Forums
    • Subaru Modifications
    • Subaru MotorSports
  • Ultimate Subaru Repair Manual-The Knowledge Base of USMB. Complied posts and writeups to common problems and projects.
    • Submit a Tip or Mod to the USRM
    • Product Links and References
    • The old Ultimate Subaru Repair Manual
    • Engine
    • Engine Electrical
    • Transmission, Axle, and Brakes
    • Heating and Cooling systems
    • Body Exterior
    • Interior / Body Electrical
    • Stereo tips and tricks
    • Offroad Modifications
    • Suspension and Steering
  • Off Topic Areas
    • Shop Talk
    • Alternative Vehicles (non soob)

Product Groups

  • Member Accounts
  • Ultimate Subaru Decals
  • Subaru Parts
    • Weber Carbs and Parts
    • Used Subaru Parts

Find results in...

Find results that contain...


Date Created

  • Start

    End


Last Updated

  • Start

    End


Filter by number of...

Joined

  • Start

    End


Group


AIM


MSN


Website URL


ICQ


Yahoo


Jabber


Skype


Location


Interests


Occupation


Ezboard Name


Referral


Biography


Vehicles

Found 2 results

  1. I have a 2011 STI Hatch with an Accessport, SF Intake, and Turbo Exhaust. It sat for about a month and a half while I was away and when I came back to drive it down the east coast, the battery was dead so I got a jump to start it and head south from Rhode Island. I was noticing some pretty awful performance and gas mileage over the 15 hour trip. I averaged about 16 mpg and was not getting the performance I had gotten before. I thought it might be from the fuel sitting so long, but I filled up the tank several times over the trip. My intake filter is in rough shape, so I plan on replacing it, but I wasn't sure if that was the problem. Should I uninstall and reinstall the Accessport since the battery died? Not sure where to go from here. I'm fairly new to the mods. Any help would be appreciated!
  2. I recently purchased a 2015 Subaru Legacy with 7,000 miles and driven by a sales manager at the dealership. I have driven the car about 2,800 miles (about 1/2 highway and 1/2 local) and am not getting anywhere near the stated mileage. My commute for work is about 2 miles each way and is not stop and go (I go about 25 to 45 miles per hour on a main road). Highway, I keep it between 65 and 72 mph. My city MPG is about 18 to 22 and my highway is between 25 and 28. Advertised mileage is 26 mpg city and 36 highway. I'm just not getting anywhere close to this. Has anyone else experienced these issues? I have the car currently into the dealership, but they don't seem too interested in looking for any problems since there is no check engine light on.
×