Jump to content

Search the Community

Showing results for tags 'high beams'.



More search options

  • Search By Tags

    Type tags separated by commas.
  • Search By Author

Content Type


Forums

  • Welcome to the USMB!
    • Meet n' Greet. Your USMB Welcome Center
    • Members Rides
  • Older Generations of Subaru's 1960-1994 Except Legacy and Impreza
    • Historic Subaru Forum: 50's thru 70's
    • Old Gen.: 80's GL/DL/XT/Loyales...
  • Newer Generations of Subaru discussion
    • 1990 to Present Legacy, Impreza, Outback, Forester, Baja, WRX&WrxSTI, SVX
    • BRZ and its Sister the Scion FRS/Toyota GT86
    • Crosstrek "XV"
  • Marketplace
    • Ultimate Subaru Store
    • Products for your Subaru
  • Upgrading and Racing Discussion
    • Performance Tech Forums
    • Subaru Modifications
    • Subaru MotorSports
  • Ultimate Subaru Repair Manual-The Knowledge Base of USMB. Complied posts and writeups to common problems and projects.
    • Submit a Tip or Mod to the USRM
    • Product Links and References
    • The old Ultimate Subaru Repair Manual
    • Engine
    • Engine Electrical
    • Transmission, Axle, and Brakes
    • Heating and Cooling systems
    • Body Exterior
    • Interior / Body Electrical
    • Stereo tips and tricks
    • Offroad Modifications
    • Suspension and Steering
  • Off Topic Areas
    • Shop Talk
    • Alternative Vehicles (non soob)

Product Groups

  • Member Accounts
  • Ultimate Subaru Decals
  • Subaru Parts
    • Weber Carbs and Parts
    • Used Subaru Parts

Find results in...

Find results that contain...


Date Created

  • Start

    End


Last Updated

  • Start

    End


Filter by number of...

Joined

  • Start

    End


Group


AIM


MSN


Website URL


ICQ


Yahoo


Jabber


Skype


Location


Interests


Occupation


Ezboard Name


Referral


Biography


Vehicles

Found 2 results

  1. so ive been chasing my tail on this brat ive been working on. it has no turn signals, high beams, or hazards. intermittently the hazards will flash out of nowhere, even with the ignition off, and the key out of the ignition. the indicator for the high beams lights up on the dash, but the headlights don't work, the low beams do however, I can also hear a relay click when I turn on the switch for the high beams. there are no turn signals at all. there is a silver either relay or flasher on the drivers side behind the dash that gets extremely hot, does not click or anything. and it looks like theres a spot for another, but there is nothing plugged into it. also, I am having a bear of a time finding a Cyclops switch. PLEASE HELP!!!!
  2. I have a 2006 Outback that recently had alternator problems. I have had the alternator rebuilt (the regulator was bad) and re-installed it. All of my issues have been corrected with the following exceptions. 1) my high beams do not work, either pushing the switch forward or just trying to flash them 2) my fog lamps do not work, when you turn the switch to turn them on the high beam indicator on the dash illuminates but the lamps do not come on. The headlights and running lights work fine. My first Subaru, love the car but it is turning into a money pit. Thanks for all help and suggestions.
×