Jump to content

Search the Community

Showing results for tags 'stumbling'.



More search options

  • Search By Tags

    Type tags separated by commas.
  • Search By Author

Content Type


Forums

  • Welcome to the USMB!
    • Meet n' Greet. Your USMB Welcome Center
    • Members Rides
  • Older Generations of Subaru's 1960-1994 Except Legacy and Impreza
    • Historic Subaru Forum: 50's thru 70's
    • Old Gen.: 80's GL/DL/XT/Loyales...
  • Newer Generations of Subaru discussion
    • 1990 to Present Legacy, Impreza, Outback, Forester, Baja, WRX&WrxSTI, SVX
    • BRZ and its Sister the Scion FRS/Toyota GT86
    • Crosstrek "XV"
  • Marketplace
    • Ultimate Subaru Store
    • Products for your Subaru
  • Upgrading and Racing Discussion
    • Performance Tech Forums
    • Subaru Modifications
    • Subaru MotorSports
  • Ultimate Subaru Repair Manual-The Knowledge Base of USMB. Complied posts and writeups to common problems and projects.
    • Submit a Tip or Mod to the USRM
    • Product Links and References
    • The old Ultimate Subaru Repair Manual
    • Engine
    • Engine Electrical
    • Transmission, Axle, and Brakes
    • Heating and Cooling systems
    • Body Exterior
    • Interior / Body Electrical
    • Stereo tips and tricks
    • Offroad Modifications
    • Suspension and Steering
  • Off Topic Areas
    • Shop Talk
    • Alternative Vehicles (non soob)

Product Groups

  • Member Accounts
  • Ultimate Subaru Decals
  • Subaru Parts
    • Weber Carbs and Parts
    • Used Subaru Parts

Find results in...

Find results that contain...


Date Created

  • Start

    End


Last Updated

  • Start

    End


Filter by number of...

Joined

  • Start

    End


Group


AIM


MSN


Website URL


ICQ


Yahoo


Jabber


Skype


Location


Interests


Occupation


Ezboard Name


Referral


Biography


Vehicles

Found 1 result

  1. Is seems I'll never run out of problems to ask you guys about... So it has been rather hard to start now that it's getting cold here in VA, I've actually had to use starting fluid a number of times. But yesterday I was running errands all day and while it ran fine most of the day, by the time it got dark the engine started stumbling at low rpms... sometimes I could have the pedal floored with no response and was forced to downshift...progressively got worse... and today, even though it was warmed up, it stalled at a stop sign, couldn't get it into gear for like 5 minutes without stalling. It idled at like 500 rpms (usually its between 700-1000). It would rev better in neutral than when driving (still crappy though). I ended up just coating the air filter in starting fluid and I got home just fine, as much as i hate resorting to starting fluid. Oil is slightly low, but not to where it should hamper performance. Coolant is fine and relatively young. Spark plugs were replaced last night, didn't help. My small oil leak has been getting worse, mostly from the oil pan gasket and valve cover gaskets which I will replace today, a little bit seems to come from the sender, which was recently replaced so I'm hesitant to replace it again. Maybe it just needs some teflon. Not sure if this increased oil leakage could have anything to do with it running like crap... Any suggestions?
×